Excent Tandtechniek mogelijk doorverkocht aan Oakley Capital Limited

Autoriteit Consument & Markt heeft melding ontvangen van voorgenomen overname

excent_logo

 
19 september 2023 - Excent Tandtechniek wordt - vijf jaar nadat er een overeenkomst was getekend met EDG (European Dental Group) Nederland Holding BV voor de overname van alle aandelen - mogelijk weer doorverkocht aan Oakley Capital Limited. 

Dit blijkt uit een zogenaamde melding van voorgenomen concentratie die bij de Autoriteit Consument en Markt is binnengekomen. Hierin staat: 

Oakley Capital Limited is voornemens om, via Oakley Monterey Luxco S.à.r.l, middels een aantal nieuw opgerichte vennootschappen, uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Excent Holding B.V., EDG Holding Norge AS, en Flemming Dental GmbH.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

– Oakley Capital is een participatiemaatschappij en investeert in bedrijven die wereldwijd actief zijn in de sectoren Technology, Consumer, Business Services en Education, met een bijzondere focus op West-Europa.

– Excent Holding, EDG Holding Norge en Flemming Dental zijn actief op het gebied van (i) de productie van tandheelkundige producten; (ii) de levering van tandheelkundige producten; en (iii) tandheelkundige (technologische) educatieve diensten, met tandheelkundigen als eindafnemers en, in beperkte mate, aan patiënten. Excent Holding is de houdstermaatschappij van Excent Tandtechniek B.V. en Excent Tandtechniek België B.V. en is actief in Nederland en België. EDG Holding Norge houdt een meerderheid van de aandelen in Artinorway Holding AS, houdstermaatschappij van Artinorway Dentalforum AS en Artinorway Dentalforum Lab AS, en is actief in Noorwegen. Flemming Dental GmbH is de houdstermaatschappij van regionale operationele tandtechnische Flemming laboratoria, Flemming Immobilien Verwaltung GmbH en Flemming Dental Tec GmbH en is actief in Duitsland.


 

Klik hier voor het artikel 'Excent Tandtechniek wil alle aandelen aan EDG Nederland Holding BV verkopen'

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 175
oktober 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de casus 'Koningsnummer volledige prothetiek: ambachtelijke vaardigheid en individuele vereisten' van meester-tandtechnicus Sebastian Guttenberger, een special over administratie software voor de tandtechnische branche waar de diverse oplossingen van Ladento, Talas, Qbridge, Salusys, Sovas, DigiTand en Talas+ aan bod komen, Prothetiek onder de loep 2024, de ID Day: Innovative Dental Technician Day, bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl