Disclaimer

Auteursrecht- en databankenrecht voorbehoud

Op de inhoud en vormgeving van het Tandtechnisch Magazine en het TTM Nieuwsbulletin (hieronder begrepen de papieren versie, de internetsite, de digitale nieuwsbrief en iedere andere uiting daarvan, ongeacht de drager) rust auteursrecht en databankenrecht. De uitgever Stichting Public Affairs behoudt zich haar auteursrecht en databankenrecht op deze content uitdrukkelijk voor. Voor het overnemen, opslaan en/of verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Stichting Public Affairs. Het is niet toegestaan materiaal te hergebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verleend door Stichting Public Affairs.


Linken
Linken en verwijzen naar pagina's van het Tandtechnisch Magazine op internet is in beginsel toegestaan. De uitgever/redactie stelt het op prijs hiervan vooraf op de hoogte te worden gesteld. Gebruik van de inhoud ten behoeve van linken of verwijzen is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan, tenzij alleen de artikelkop is overgenomen, gebruik wordt gemaakt van een door het Stichting Public Affairs beschikbaar viagra bestellung gestelde RSS-feed en de kop voorzien is van duidelijke bronvermelding. Framed of inline linken naar websites van de Stichting Public Affairs waarbij de content opent in een vreemde omgeving, is niet toegestaan.

Disclaimer
De uitgever aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en vormgeving van de publicaties van de Stichting Public Affairs in al haar verschijningsvormen.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 172
maart/april 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de vraag hoe je monolitische restauraties tot leven brengt, de Arbeidsinspectie en de blootstelling aan gevaarlijke stoffen in de mondzorg, een terugblik op meer dan 100 jaar innovatie voor de dentale industrie, 3Shape introduceert nieuwe Dual Model 3Shape F8 lab scanner, NVM-mondhygiënisten constateren dat gezondheid gebitten jeugd achteruit hollen door zorgmijding en financiële problemen, GC introduceert 's werelds eerste op AI gebaseerde laboratoriumscanner, de Aadva Lab Scanner 3, vhf introduceert freesmachine E3 voor orthodontische toepassingen, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in maart/april 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl