Workshop Assisteren bij implanteren

logo implant college

30 april 2013 - 
Voor de voorbereiding en de nazorg, maar zeker voor het chirurgische deel van een implantologie operatie, is de samenwerking tussen implantoloog en assistent(e) van groot belang. Gedurende de  “Assisteren bij implanteren”-training wordt gefocust op de rol van de assistent(e) voor, tijdens en na implantaatoperaties. Hierbij staan efficiënt en steriel werken centraal. Doordat de groep klein is, krijgt de deelnemer één-op-één begeleiding in de operatiekamer bij zowel de rol van steriele- als omloopassistente!

Doelgroep            
Assistenten van (toekomstige) implanterende tandartsen

Datum                  
Vrijdag 31 mei 2013 (09.00 uur – 16.00 uur)

Locatie                
Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn in Vleuten

Docenten                 
Mevr. Liesbeth Heijmans – Van Olst en mevr. Monique Baudoin

Liesbeth Heijmans is tandarts- en implantologie-assistente. Ze haalde haar assistente diploma bij het ROC Tilburg en heeft verder aanvullende cursussen gevolgd bij het NVOI: ”Implantologica voor helpende hand”, ”Fase 1 implantologie breed licht” en ”Implantologie in de praktijk”. Liesbeth is specialist op het gebied van assisteren bij implantaatoperaties, het maken van begrotingen en het verzorgen van aanvragen richting zorgverzekeraars.

Monique Baudoin, is werkzaam bij algemene solopraktijk Van Turenhout in Breda als praktijkmanager en stoelassistente. Inmiddels heeft zij al 9 jaar ervaring opgebouwd en heeft zich de afgelopen jaren mede toegelegd op het assisteren bij implantologische ingrepen. In het verleden heeft zij ervaring opgedaan met het geven van cursussen op diverse gebieden.

Kosten                    
€ 375,- per persoon (exclusief BTW)

Aantal deelnemers  
Maximaal 8 deelnemers

Over Implant College          
Implant College richt zich al zeven jaar op bijscholing in de orale implantologie. Het bedrijf is onderdeel van BioComp Dental bv, Nederlandse producent en ontwikkelaar van het eigen implantaatsysteem. Echter de cursussen zijn onafhankelijk van het implantaatsysteem dat de cursist gebruikt of wil gaan gebruiken. Alle initiatieven zijn geaccrediteerd door het Q-Keurmerk en leveren (extra) KRT-punten op.

 

      

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 151
september 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor tandtechnisch vervaardigde non-prepveneers voor corrigeren afwijkende stand van een gebitselement, steeksproefsgewijze bedrijfsbezoeken Inspectie SZW, IVT Bob Tolmeijer Award 2019 en de IVT-geslaagdenlijst, diploma-uitreiking 30e groep Klinisch Prothese Technici, de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl