Arseus Lab Team ontvangt Wilhelm Herbst Award 2015

Uitreiking tijdens het BISS

arseus lab logo


3 maart 2016 - Tijdens het BEGO International Sales Symposium, beter bekend als BISS, mocht Arseus Lab de Wilhelm Herbst Award 2015 in ontvangst nemen. Dit symposium vond eind januari 2016 plaats in het Duitse Bremen. Deze prestigieuze en internationaal gerenommeerde prijs, die is vernoemd naar de oprichter van BEGO, Wilhelm Herbst, wordt jaarlijks door de firma BEGO uitgereikt aan de distributeur van tandheelkundige producten die wereldwijd de beste verkoopcijfers heeft neergezet.

wilhelm bego 2015

Arseus Lab Academy
Arseus Lab werd gehuldigd, niet alleen omwille van de groei van het afgelopen jaar maar ook omwille van de zeer professionele marketingaanpak, de duidelijke aansturing van het salesteam, de educatieve trainingsprogramma's van het Novux Technology Center en de Arseus Lab Academy. Voorts werden de bijzondere aanpak van het team van Novux-productspecialisten en de recent opgerichte en vakbekwame Novux-helpdesk onderstreept. 

“Het verheugt ons dat wij in de Benelux zo'n sterke partner aan onze zijde hebben. De relaties en specifieke marktkennis van Arseus zijn belangrijke succesfactoren voor de professionele distributie van BEGO-producten”, aldus Jürgen Schultze, internationaal verkoopdirecteur bij BEGO Bremer Goldschlägerei.

“Vanzelfsprekend is deze toekenning een verdienste van het volledige Arseus Lab-team. Daarom wil ik allen bedanken voor hun inzet en medewerking in het afgelopen jaar,” aldus Dominique Deschietere, CEO Arseus Lab en directeur European Dental Laboratory Henry Schein.  “Namens mijn team wil ik de directie van BEGO bedanken voor de toekenning van de Wilhelm Herbst Award 2015 en voor het vertrouwen dat zij elke dag weer stellen in Arseus Lab. 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl