Wijziging in Raad van Bestuur Arseus

Vertegenwoordiger EnHold NV vervangen

12 november 2010 - Arseus heeft bekend gemaakt dat een vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur (RvB) van Arseus zal worden vervangen. Het gaat om vervanging van de vertegenwoordiging van EnHold nv. Enhold nv is de entiteit waarmee Waterland Private Equity Fund IV CV  deelneemt in Arseus.

Enhold nv werd in de RvB van Arseus vertegenwoordigd door Socius BVBA in de persoon van Marcel Colla. Deze vertegenwoordiging wordt beëindigd met ingang van 13 november 2010. Enhold nv meldt dat De Wilde J Management BVBA, vertegenwoordigd door Julien De Wilde op 13 november 2010 zal worden benoemd als vaste vertegenwoordiger van EnHold nv.

Vorig jaar 30 november werd bekend dat Arseus een kennisgeving had ontvangen van Waterland Private Equity Investments B en EnHold nv waarin zij melden dat de statutaire drempel van 25% was overschreden. De uiteindelijke aandeelhouder van EnHold nv is Waterland Private Equity Investments Fund IV CV. Als Fund Manager van Waterland Private Equity Fund IV CV en als ultieme bestuurder van Waterland entiteiten, oefent Waterland Private Equity Investments BV de stemrechten in EnHold nv uit.

Waterland was eerder actief in de dentale branche met een 50% aandeel in Excent bv. Dit aandeel werd 22 juli 2008 verkocht.

Klik hier om het artikel 'Waterland verkoopt aandelen Excent' van 23 juli 2008 te downloaden (exclusief voor TTM Service Clubleden).

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 172
maart/april 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de vraag hoe je monolitische restauraties tot leven brengt, de Arbeidsinspectie en de blootstelling aan gevaarlijke stoffen in de mondzorg, een terugblik op meer dan 100 jaar innovatie voor de dentale industrie, 3Shape introduceert nieuwe Dual Model 3Shape F8 lab scanner, NVM-mondhygiënisten constateren dat gezondheid gebitten jeugd achteruit hollen door zorgmijding en financiële problemen, GC introduceert 's werelds eerste op AI gebaseerde laboratoriumscanner, de Aadva Lab Scanner 3, vhf introduceert freesmachine E3 voor orthodontische toepassingen, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in maart/april 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl