Wijziging directie DENTSPLY Elephant en DENTSPLY Implants


14 december 2012 - Per 1 januari 2013 legt de heer Jacob Zwaanswijk zijn werkzaamheden neer als General Manager van dentsply Elephant. Hij treedt in dienst bij dentsply Implants Benelux te Zoetermeer in de functie van Managing Director. De bedrijfsleiding van dentsply Elephant wordt per 1 januari overgedragen aan Ian Jordens en Bart Bleeker.

Country Manager Benelux
De heer Ian Jordens wordt verantwoordelijk voor de commerciële Benelux Marketing & Sales organisatie. Ian Jordens is sinds 2011 in dienst als Marketing Manager bij dentsply Elephant en heeft hiervoor diverse posities bekleed binnen consumenten-, retail- en business-to-business organisaties.

Business Controller
De heer Bart Bleeker wordt verantwoordelijk voor de raffinage activiteit en behoudt zijn rol als Business Controller voor dentsply Elephant. Bart Bleeker is reeds sinds 2005 werkzaam als Business Controller bij dentsply Elephant.

Dentsply Implants en dentsply Elephant zullen ook in de toekomst intensief blijven samenwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Customer Service team van dentsply Elephant  via
tel. +31 (0)229 25 90 10.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 175
oktober 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de casus 'Koningsnummer volledige prothetiek: ambachtelijke vaardigheid en individuele vereisten' van meester-tandtechnicus Sebastian Guttenberger, een special over administratie software voor de tandtechnische branche waar de diverse oplossingen van Ladento, Talas, Qbridge, Salusys, Sovas, DigiTand en Talas+ aan bod komen, Prothetiek onder de loep 2024, de ID Day: Innovative Dental Technician Day, bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl