VITA Excellence Award 2025

Meld u nu aan en win een uitnodiging voor de IDS in Keulen

VITA EXCELLENCE AWARD 2025


20 juni 2024 -  
VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG viert haar 100-jarig jubileum. Met de VITA EXCELLENCE AWARD 2025 beloont VITA uitmuntende prothetische restauraties onder haar gebruikers wereldwijd. Het doel van het Zuid-Duitse familiebedrijf van de vierde generatie blijft het streven naar voortdurend verbeterde oplossingen voor perfecte protheses, zowel qua functie als esthetiek: VITA PERFECT MATCH. Hoe kunt u meedoen en winnen? 

VITA EXCELLENCE AWARD – De volgende generatie fineerwerk!
De VITA EXCELLENCE AWARDS 2025 zijn gericht op werk met de met leuciet versterkte, glaskeramische fineerkeramiek VITA LUMEX AC. De volgende generatie fineerwerk: een betrouwbare en zeer esthetische oplossing voor iedereen! Een jury van vijf zal de volgende criteria gebruiken om de ingediende patiëntencasussen te beoordelen: esthetiek, functie, documentatie en voorbereidingswerk.

Prijs
De prijs bestaat uit een uitnodiging voor IDS 2025 in Keulen en een 12,9 inch Apple iPad Pro. Bezoek de VITA-beursstand, waar VITA uw reiskosten en een hotelovernachting ter plaatse dekt. U krijgt ook de mogelijkheid om uw patiëntencasus aan een breder publiek te presenteren.

Aanvullende informatie en de deelnamevereisten zijn online beschikbaar op www.vita-excellence-award.com . Deelname bestaat uit het insturen van alle benodigde documenten uiterlijk 15 november 2024 op het e-mailadres: Excellenceaward@vita-zahnfabrik.com .

  

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 179
mei/juni 2024
In dit nummer
Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl