VITA Excellence Award 2025

Meld u nu aan en win een uitnodiging voor de IDS in Keulen

VITA EXCELLENCE AWARD 2025


20 juni 2024 -  
VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG viert haar 100-jarig jubileum. Met de VITA EXCELLENCE AWARD 2025 beloont VITA uitmuntende prothetische restauraties onder haar gebruikers wereldwijd. Het doel van het Zuid-Duitse familiebedrijf van de vierde generatie blijft het streven naar voortdurend verbeterde oplossingen voor perfecte protheses, zowel qua functie als esthetiek: VITA PERFECT MATCH. Hoe kunt u meedoen en winnen? 

VITA EXCELLENCE AWARD – De volgende generatie fineerwerk!
De VITA EXCELLENCE AWARDS 2025 zijn gericht op werk met de met leuciet versterkte, glaskeramische fineerkeramiek VITA LUMEX AC. De volgende generatie fineerwerk: een betrouwbare en zeer esthetische oplossing voor iedereen! Een jury van vijf zal de volgende criteria gebruiken om de ingediende patiëntencasussen te beoordelen: esthetiek, functie, documentatie en voorbereidingswerk.

Prijs
De prijs bestaat uit een uitnodiging voor IDS 2025 in Keulen en een 12,9 inch Apple iPad Pro. Bezoek de VITA-beursstand, waar VITA uw reiskosten en een hotelovernachting ter plaatse dekt. U krijgt ook de mogelijkheid om uw patiëntencasus aan een breder publiek te presenteren.

Aanvullende informatie en de deelnamevereisten zijn online beschikbaar op www.vita-excellence-award.com . Deelname bestaat uit het insturen van alle benodigde documenten uiterlijk 15 november 2024 op het e-mailadres: Excellenceaward@vita-zahnfabrik.com .

 



 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 180
september 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in september 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl