NPM Capital verkoopt aandelen Samenwerkende Tandartsen aan DentConnect

Naam Samenwerkende Tandartsen zal behouden blijven

24 april 2017 - NPM Capital verkoopt het 100%-aandelenbelang dat de investeringspartner sinds 2011 heeft in Samenwerkende Tandartsen aan DentConnect. 
Samenwerkende Tandartsen is een keten van mondzorgcentra en tandheelkundige praktijken in Nederland. Opgericht in 2005 met het doel om door overname van bestaande gerenommeerde praktijken en ontwikkeling van bestaande praktijken een kwalitatieve speler in de markt te worden. Begin 2017 bestaat de organisatie uit circa 50 vestigingen en zijn er ongeveer 700 medewerkers werkzaam.

Hoewel NPM Capital op de bedrijfswebsite meldt geen 'exit-dwang' te hebben wat het mogelijk maakt om met een lange termijn visie groeiscenario's in een bij participaties passend tempo te realiseren verkoopt NPM Capital na 6 jaar alle aandelen. 'NPM Captial is er van overtuigd in DentConnect een kapitaalkrachtige nieuwe aandeelhouder voor Samenwerkende Tandartsen te hebben gevonden met een bewezen track record en focus op verdere groei.'

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 164
november/december 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor een Volledige Digitale workflow met een twist in de rubriek Werkstuk Belicht, Voorgefabricieerde gebitselementen in individuele implantaatprotheses (praktijkverslag), de Dental Expo in 2022, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, Hoe de kwalijke rol (zorg)verzekeraars stoppen, inflatie en de stijging van PFZW pensioenpremie, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in december 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl