TTM 119 verschenen

voorkant ttm 119

1 maart 2014 - In dit nummer uiteraard veel aandacht voor de aankomende Dental Expo 2014 die van 20 tot 22 maart in de RAI te Amsterdam plaatsvindt. In de speciale Erotiek door Tandtechniek-editie van Werkstuk Belicht van Derk Jan de Haan een opmerkelijke casus met een non invasieve oplossing. Prof. dr. ir. Jef van der Zel stuurt een ingezonden stuk waar hij de discussie over Zirkonia of zirkoonoxide aangaat, Dentalform het eerste Premium Celtra-lab in Nederland, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek, ontwikkeling 3e kwartaalomzet en werkgelegenheid, Meldpunt Zorgsignalen en meer. .

Verschijnt in de week van 7 maart 2014.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl