Tolmeijer (NMT) benoemd in FDI commissie

"Leren van hun omgang met verzekeraars, overheden en zorgsystemen"

1 oktober 2010 - Alexander Tolmeijer is benoemd tot lid van de Communications & Member Support Committee van de FDI World Dental Association. Deze commissie volgt de ontwikkelingen en adviseert de FDI council op het gebied van in- en externe communicatie en leden relaties. “Communicatie speelt een hoofdrol in de activiteiten van de FDI. Goed beleid en uitstekende visie alleen is niet genoeg. Goede communicatie is essentieel bij het daadwerkelijk uitdragen en verbeteren van de mondgezondheid in de wereld. Daar draag ik op deze wijze graag mijn steentje aan bij”, motiveert Alexander Tolmeijer zijn benoeming. “Daarnaast is de FDI voor de NMT zeer nuttig voor contacten met andere landen en het leren van hun omgang met verzekeraars, overheden en zorgsystemen.” Tolmeijer is het derde Nederlandse lid binnen een FDI-commissie. Sinds 2009 is Ward van Dijk lid van de Dental Practice Committee en Jo Frencken van de World Dental Development and Health Promotion Committee.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 166
maart/april 2022
In dit nummer


In dit nummer onder meer aandacht voor een neiuwe visie op keramisch layeren, IPS e.max ZirCad Prime Esthetic, ontbreken gevaarlijke stoffen in RI&E wordt meteen beboet door Arbeidsisnpectie, Voordelen eigen CAO voor leden Branchevereniging Tandtechniek, Wat is de beste keus in geval van arbeidsongeschiktheid ondernemer: brood- of crowdsurancefonds of AOV 'oude stijl'?, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in april 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl