TandTechniek Zeist wint Rabobank challenge 2013!

In markt die onder druk staat weet TandTechniek Zeist omzet te vergroten

tandtechniekzeist

6 juni 2013 - 
Op donderdag 30 mei j.l. organiseerde Rabobank Utrechtse Heuvelrug voor het derde jaar op rij de Rabobank Ondernemerschallenge. In deze verkiezing gaat de bank op zoek naar de Ondernemer van de Utrechtse Heuvelrug. Van de drie overgebleven genomineerden werd TandTechniek Zeist verkozen tot winnaar van de challenge.

Een uitzinnige mede-directeur Ad van Zetten reageert: "We hebben hieraan meegedaan omdat het niet zomaar een uitdaging is. Er waren veel criteria waaraan we moesten voldoen voordat we mochten deelnemen.  Ons bedrijf is niet alleen door inwoners van de Utrechtse Heuvelrug, maar ook door een vakjury beoordeeld. Het is natuurlijk fantastisch als je dan als  winnaar uit de bus komt."

Nieuwe technieken
Samen met Lucien Eerkens en Jack van Veen voert Van Zetten de directie over het bedrijf dat kronen, bruggen, implantaten en protheses vervaardigd, onder andere in opdracht van tandartsen, implantologen en universiteiten. Hun innoverend vermogen en tegelijkertijd ambachtelijk vakmanschap in combinatie met nieuwe technieken zoals Cadcam 3D maakte het bedrijf kanshebber en winnaar.

Advies voor ondernemers
Desgevraagd heeft Van Zetten een advies voor ondernemers op alle gebied: "Luister naar de wensen van uw klant, ga met behulp van motivatie, innovatie, service, vakmanschap, kennis en kwaliteit aan de slag en u bent klaar voor de toekomst!"

rabobank UHR Ondernemers Challenge

 

 


Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl