Symposium Tandheelkundig Erfgoed

Het verleden, heden en de toekomst’

19 november 2010 - Stichting Vrienden Tandheelkundig Erfgoed (SVTE) organiseert op 3 december 2010 een symposium voor haar donateurs met als onderwerp ‘Het tandheelkundig erfgoed. Het verleden, heden en de toekomst’. Diverse sprekers belichten het tandheelkundig erfgoed vanuit diverse invalshoeken en de mening van donateurs wordt gepeild voor het bepalen van het toekomstig beleid van de stichting.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het symposium vindt plaats in het hoofdkantoor van de VvAA, Orteliuslaan 750 te Utrecht. De aanvang is 13.00 uur en het programma sluit om 17.00 uur af met een borrel. U kunt u tot 20 november 2010 aanmelden bij het secretariaat van de SVTE, email: koentoon@worldonline.nl, telefoon: 030-6039682.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 149
maart/april 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de toekomst van modelgieten, de KunstZahnWerk Awards 2019, focus IGJ bij de controle van Gunstbetoon-wet, de CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek en de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer.

Verspreiding in april 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl