Oud voorzitter Nederlands Tandtechnisch Genootschap overleden

Op leeftijd van 91 jaar overleden in haar woonplaats Oss

22 oktober 2018 - Ina Muller-van Ast is op de leeftijd van 91 jaar overleden in haar woonplaats Oss. Als oud Tweede Kamerlid stond zij bijna 10 jaar stevig aan het roer van het Nederlands Tandtechnisch Genootschap. Velen herkennen zich haar als een bij het wel en wee van de tandtechnische branche zeer betrokken strijdster! Recht door zee. Voor niets en niemand bang loodste zij de branche behendig door de woeste golven van destijds! Rust zacht Ina!

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 146
oktober 2018
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor tijdelijke restauraties met GC Gradia Plus, Erkoform 3d+, klinisch kroon- en brugwerk technicus: focus op advies- en voorlichtingsrol richting tandarts en patiënt, tweederde kankerpatiënten heeft mond- of gebitsproblemen, ANT vraagt aandacht Tweede Kamerleden voor tandartsentekort, de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer.

Verspreiding in oktober 2018.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl