Omzet Arseus Dental groeit 3e kwartaal met 1 procent

Voorzichtig herstel

15 oktober 2010 - De omzet van Arseus Dental steeg in de derde kwartaal met 1,0% naar € 35,1 miljoen. Arseus Dental kende ondanks de herstructurering een bescheiden groei. Het Franse Julie-Owandy en het Zwitserse Hader kenden in het derde kwartaal een sterke groei. Het voorzichtige herstel bij de activiteiten naar tandtechnische laboratoria heeft zich ook in het derde kwartaal voortgezet. De verkoop van uitrustingsgoederen aan tandartsen loopt iets achter ten opzichte van het derde kwartaal in 2009. Dit wordt volgens Arseus vooral veroorzaakt door het uitstellen van aankoopbeslissingen door tandartsen vanwege de tweejaarlijkse beurzen die in het vierde kwartaal in Parijs en Brussel zullen plaatsvinden.

 

arseus_3ekw

2) Niet geauditeerde managementcijfers.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl