Nominatie Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny

Verkiezing ‘Beste SVGB-leerbedrijf 2010’

4 april 2011 - Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny uit Ermelo is genomineerd voor de verkiezing ‘Beste SVGB-leerbedrijf 2010’. SVGB kenniscentrum organiseert deze verkiezing ieder jaar. Leerlingen Karine Muradjan en Erwin Minnen hebben Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny  voorgedragen: “Een leerbedrijf waar je je thuis voelt.”  

Geduld en een goede sfeer

Zes SVGB-erkende leerbedrijven strijden om de eervolle titel. Er zijn twee categorieën waarbinnen een winnaar wordt gekozen: zelfstandigen zonder personeel en bedrijven met personeel. Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny is genomineerd in de eerste categorie.Seyed Mirabediny, eigenaar en praktijkopleider van Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny ziet de nominatie als een beloning. “Ik vind het belangrijk mijn kennis over te dragen. Het gaat verder dan alleen kennis van het vak, de omgang met mensen is erg belangrijk. Dat speelt een hele grote rol bij mijn begeleiding. Ook de begeleiding vanuit SVGB kenniscentrum door Carla Janssen is zeer waardevol voor mij.”

Leerling Karine Muradjan heeft haar leerplek voorgedragen als beste leerbedrijf 2010 vanwege de fijne sfeer en haar geduldige begeleider. “Al vraag ik iets 10 keer, hij blijft het rustig uitleggen. Hij doet erg zijn best en ik ga met veel plezier naar mijn leerbedrijf toe. Je voelt je echt thuis hier!”Leerling Erwin Minnen heeft zijn leerbedrijf voorgedragen omdat hij hier zoveel leert. “Ik leer alles qua technieken, maar ook op sociaal gebied. Hij geeft mij de vrijheid om alle technieken te leren in de prothesetechniek, hij is altijd bereid om te helpen en wil dat ik een goede toekomst krijg.”  De SVGB maakt op donderdag 28 april 2011 de winnaars in beide categorieën bekend tijdens de bijeenkomst ‘De toekomst is nu, Third Edition’ in Utrecht.

SVGB-erkend

Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny is een SVGB-erkend leerbedrijf. De SVGB is een kenniscentrum voor uniek vakmanschap. De branches die hieronder vallen, worden gekenmerkt door innovatieve technologieën, ondernemerschap en maatwerk. Met ondersteuning van de opleidingsadviseurs van de SVGB en in samenwerking met de school creëert Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie Mirabediny de beste leeromstandigheden voor hun leerlingen. Daarmee speelt het bedrijf een belangrijke rol in het behoud van vakmanschap voor de branche.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl