Nominatie Boelen Tandtechniek

Demarrage Ondernemersprijs 2010

 
24 november 2010 - Petra Bouwens en Eric van Bussel van Boelen Tandtechniek uit Voerendaal zijn genomineerd voor de Demarrage Ondernemersprijs 2010. Demarrage is een initiatief van Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Het levert een bijdrage aan het streven van de bank om 'Het PLatteland een Uitstekende Toekomst' te bieden. Het project maakt onderdeel uit van Vitaal Centraal Zuid-Limburg, de ambitie van Rabobank Centraal Zuid-Limburg waarmee de bank de duurzame lokale economische bedrijvigheid in Centraal Zuid-Limburg stimuleert. Op 15 december wordt de winnaar tijdens een bijeenkomst in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen door het publiek gekozen.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 163
september 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor uitneembare protheses in een artikel van ZTM Damiano Frigerio over nieuwe esthetische concepten voor de klanten van morgen, Digitalisering van perstechnieken via 3D-printen, de speciale uitvoering Artex CR Gold, ongediplomeerde tandtechnisch medewerkers en wat u kunt doen om gedeeltelijke doorhaling van de btw-vrijstelling en een naheffing te voorkomen, de Klankbordgroep KPT, BOL versus BBL: IVT-opleiding aan de DHTA, de CAO voor leden van de Banchevereniging Tandtechniek de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl