Nieuwe whitening helpt tegen tandvleesirritatie

42% van de mensen last heeft van geïrriteerd of bloedend tandvlees

20 september 2010 - Vanaf volgende week is er een whitening-variant van Parodontax in de schappen te vinden. Het tandpastamerk introduceert daarmee een product dat bij dagelijks poetsen helpt om tanden hun natuurlijke witte kleur terug te geven én om tandplak te verwijderen, zodat tandvleesirritatie wordt betreden. Uit verscheidene wetenschappelijke studies is gebleken dat de actieve ingrediënten van Parodontax het tandvlees in goede conditie houden.
 
Gezond tandvlees en tanden…
Uit onderzoek blijkt dat 42% van de mensen last heeft van geïrriteerd of bloedend tandvlees[1].
Poetsen met Parodontax versterkt en verzorgt het gebit aan de basis: het tandvlees. De werking berust op 3 pijlers:
-       Het samentrekkende effect van Parodontax versterkt en verstrakt het tandvlees en helpt zo een barrière te vormen voor bacteriën
-       Parodontax neutraliseert zuren die tand en tandvlees beïnvloeden; het mineraalzout herstelt de PH balans in de mond
-       Parodontax heeft een remmend effect op de groei van bacteriën en helpt tandplak voorkomen
 
…en in hun natuurlijke, witte kleur
Door vlekken op een zachte manier te verwijderen, helpt Parodontax Whitening bij dagelijks poetsen je tanden hun natuurlijke witheid terug te geven. De whitening-variant van Parodontax heeft bovendien dezelfde gunstige uitwerking op geïrriteerd tandvlees als Parodontax Fluoride, Fluoride Gel en Fluoridevrij.
 
Bijzondere smaak
Parodontax tandpasta heeft een bijzondere smaak. Die eigenschap is eenvoudig te verklaren: Parodontax bevat - naast de zes natuurlijke plantenextracten - een hoge concentratie mineraalzout. Zodoende duurt het vaak een week of twee voordat mensen aan de smaak gewend zijn. Parodontax Whitening heeft net als de fluoride gel een mild zoute smaak, die het makkelijker maakt om aan de smaak te wennen.
 
Parodontax Whitening is nu verkrijgbaar in een tube van 75 ml. Voor consumenten die de tandpasta eerst willen uitproberen, is er vanaf week 45 een speciale probeerverpakking van 45 ml te koop voor €1,99 (bij Kruidvat en DA).
 
Over Parodontax
Uit onafhankelijk marktonderzoek[2] blijkt dat Parodontax voor tandartsen en mondhygiënisten de eerste keuze is bij geïrriteerd tandvlees. Naast tandpasta heeft Parodontax ook mondwater dat tandplak verwijdert. Het verwijderen van tandplak helpt geïrriteerd tandvlees te bestrijden. 
 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 155
april-juni 2020
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor - uiteraard - de gevolgen van de corona-crisis voor de tandtechnische branche, een artikel over wat allemaal mogelijk is met de nieuwe generatie volkeramische producten, De Medical Device Regulation, de verplichte AOV voor zzp-ers en meer. 

Verspreiding in juni 2020.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl