Nieuwe datum en locatie Dental Expo 2020 bekend

28, 29 en 30 oktober 2020 - Evenementenhal Gorinchem

dental expo

22 april 2020 - 
De tiende editie van de vakbeurs Dental Expo wordt verplaatst naar 28, 29 en 30 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem. “Het is ons in samenspraak met RAI Amsterdam niet gelukt een nieuwe datum voor onze jubileumeditie te vinden voor dit najaar in Amsterdam. Daarom zijn we genoodzaakt de vakbeurs te verplaatsen naar Evenementenhal Gorinchem. De markt heeft aangegeven dat zij behoefte hebben aan een breed mondzorgplatform dit najaar, vanwege het wegvallen van Dental Expo dit voorjaar en alle ontwikkelingen die er nu spelen. De mondzorgprofessional wil zijn informatie op Dental Expo halen om weer vooruit te kunnen. Wij zijn dan ook erg verheugd dat we dit kunnen realiseren in Evenementenhal Gorinchem”, zegt Mathilde Koniuszek, Event Manager van Dental Expo.

Koniuszek: “In verband met de onduidelijke situatie rondom COVID-19 en de impact hiervan op de tandheelkunde, hebben we samen met de brancheverenigingen besloten het platform later dit jaar plaats te laten vinden. In de komende weken informeren wij vanuit de organisatie alle betrokkenen persoonlijk over de wijzigingen. De verplaatsing naar Evenementenhal Gorinchem heeft een flinke impact op de plattegrond, maar biedt ook mogelijkheden met betrekking tot side-events door de aanwezigheid van de hypermoderne bovenverdieping Next Level. Verder realiseren wij ons dat er reeds vele voorbereidingen en investeringen zijn gedaan voor de verplaatste editie en hier proberen wij dan ook zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wij gaan hier gezamenlijk de best passende oplossing voor zoeken om er voor iedereen een succesvolle editie van te maken.”

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 174
september 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor een casus van de VITA EXCELLENCE AWARD winnende Patricia Strimb, Michael de Gouw, General Mananger Benelux bij Align Technology houdt een pleidooi dat digitale technologieën een ondersteuning kunnen bieden bij het tekort aan tandheelkundige professionals, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, de MiYo Liquid Ceramic systeem cursus bij BCO Dental, hernieuwde aandacht voor de opleiding tot Klinisch Kroon- en Brugwerk Technicus en de toekomst voor CAD/CAM en de restauratieve tandtechniek, de IVT Bob Tolmeijer Award 2023, de IVT-geslaagdenlijst, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl