Twee nieuwe bestuursleden ANT

Ravin Raktoe en Richard Suy

logo ant

20 juni 2015  - De tandartsen Ravin Raktoe en Richard Suy zijn per 19 juni toegetreden tot het bestuur van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). De beide nieuwe bestuursleden zijn benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van de ANT. Ravin Raktoe, tandarts in Arnhem, is benoemd tot secretaris, met onder andere als aandachtsgebieden kwaliteit van de mondzorg en nascholing. Richard Suy, tandarts in Nijmegen, is algemeen bestuurslid en gaat zich onder meer richten op tarieven en belangenbehartiging. Zij vervangen respectievelijk de tandartsen Titia Smulders en Sherif El Boushy, die beiden na een zittingstermijn van respectievelijk vier en 2,5 jaar zijn afgetreden.

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 175
oktober 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de casus 'Koningsnummer volledige prothetiek: ambachtelijke vaardigheid en individuele vereisten' van meester-tandtechnicus Sebastian Guttenberger, een special over administratie software voor de tandtechnische branche waar de diverse oplossingen van Ladento, Talas, Qbridge, Salusys, Sovas, DigiTand en Talas+ aan bod komen, Prothetiek onder de loep 2024, de ID Day: Innovative Dental Technician Day, bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl