Nathalie Beck nieuwe managing director BlueM

Project Big Smile

bluem logo

5 september 2019 - Met ingang van 1 september is Nathalie Beck aangesteld als nieuwe managing director van bluem. Beck is een van de medeoprichters van het bedrijf en sinds 2009 verbonden aan bluem, waarvan de laatste twee jaar als head of international business development. Hiervoor was zij CMO van een legal tech start up en interim verbonden aan diverse Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, zoals ANWB Verzekeren, ABN AMRO Verzekeringen en Univé. Haar carrière begon ze na haar studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam als consultant bij Accenture en manager business intelligence bij Wehkamp.

Chief healthy smiles Fokke Jan Middendorp is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het uitbouwen van internationale strategische relaties en het verder aanjagen van innovatie. “Met Nathalie in deze nieuwe rol kunnen we de next steps zetten in ons ambitieuze groeipad. Ze is gedreven en een absolute professional. Ze gaat de organisatie verder herstructureren en klaar maken voor de internationale opschaling. Hierbij zijn onder meer de vernieuwde internationale branding en het verder uitrollen van de key opinion leader strategie het uitgangspunt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Nathalie deze uitdagende stap kunnen zetten en het succes van ons bedrijf en de missie van onze founding father Dr. Peter Blijdorp verder internationaal kunnen uitbouwen.” aldus Fokke Jan Middendorp, chief healthy smiles van bluem.

Nathalie Beck: “Mijn vingers jeuken om in deze nieuwe rol aan slag te gaan. Er liggen zo veel kansen voor ons, zoals het verder uitbouwen van de de organisatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verder professionaliseren van de samenwerking met onze (internationale) business partners. Daarnaast wil ik samen met het huidige team kijken hoe we nog meer kunnen focussen op het toevoegen
van waarde aan onze totale klantbeleving. Dit, zal uiteindelijk resulteren in een grote glimlach, niet alleen extern, maar ook intern! We noemen dit project BIG SMILE.”

 

 

 

 

  

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 154
januari/februari 2020
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor - uiteraard - de Dental Expo editie 2020, de Medical Device Regulation 2017/745 die op 26 mei 2020 ingaat: kunt u uw producten op die datum nog op de markt brengen?, enkele tenenkrommende casussen in de rubriek 'Hoe is het mogelijk?', de lezing Implant(mal) positioning de technische kant, missers vanuit tandtechnisch oogpunt met Erik Mentink op 12 mei 2020 en meer.  

Verspreiding in februari 2020.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl