Multi-Mod Racks – nieuwe verstelbare opbergrekken van Zirc

kuraray logo  

30 augustus 2012 - De Multi-Mod Racks van Zirc zijn speciaal ontwikkeld om de moderne tandartspraktijk nog efficiënter  in te richten, conform de aangescherpte hygiëneregelgeving. De stevige, verchroomde metalen rekken,  voorzien van antislippootjes, zijn te combineren met tubs, trays en instrumentencassettes. Door de aanpasbare afmeting zijn de handige Multi-Mod Racks geschikt voor plaatsing in bestaande kasten of op het werkblad. Hierdoor zijn trays, tubs en instrumentencassettes altijd binnen handbereik en maakt u duidelijk onderscheid tussen vuil en schoon.

Twee uitvoeringen
Multi-Mod Rack – 8 place
- Mogelijkheid voor 8 trays of 4 tubs met deksel
- Afmeting rek: 45,72 cm hoog  x 29,85 cm diep (de breedte is aanpasbaar van 17,78 tot 42,55 cm)

Multi-Mod Rack – 6 place
- Mogelijkheid voor 6 trays of 3 tubs met deksel
- Afmeting rek: 34,77 cm hoog  x 29,85 cm diep (de breedte is aanpasbaar van 17,78 tot 42,55 cm)


Zirc biedt al 40 jaar de mogelijkheid om op een innovatieve en efficiënte wijze een praktijk te organiseren. Zirc is gespecialiseerd in het creëren van een hygiënische werkomgeving op een zeer economische wijze.

Zirc producten zijn te bestellen via Kuraray Dental Benelux – telefoon 0255-523701, email info@kuraraydental.nl of www.kuraraydental.nl

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 174
september 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor een casus van de VITA EXCELLENCE AWARD winnende Patricia Strimb, Michael de Gouw, General Mananger Benelux bij Align Technology houdt een pleidooi dat digitale technologieën een ondersteuning kunnen bieden bij het tekort aan tandheelkundige professionals, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, de MiYo Liquid Ceramic systeem cursus bij BCO Dental, hernieuwde aandacht voor de opleiding tot Klinisch Kroon- en Brugwerk Technicus en de toekomst voor CAD/CAM en de restauratieve tandtechniek, de IVT Bob Tolmeijer Award 2023, de IVT-geslaagdenlijst, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl