Mogelijkheden en beperkingen Implantologie en Tandprothetiek

Studieclub DentMerk Benelux BV - Accreditatie Kwaliteitsregister Tandtechniek

10 juni 2013 - Op dinsdag 25 juni a.s. organiseert de Studieclub DentMerk Benelux B.V. een bijeenkomst met als titel 'Mogelijkheden en beperkingen in de Implantologie en Tandprothetiek.' Op het programma staat ondermeer een lezing door een tandprotheticus, 'wanneer wat te indiceren.', aansluitend een kaakchirurg die de medicatie bij implantologie behandelingen aan de orde zal stellen. Ten slotte een professioneel fotograaf als gastspreker die alle ins en outs weet van Mondfotografie.

Datum: 25 juni 2013
Locatie: Hotel  Princeville te Breda
Tijd: 17.30 - 21.30 uur 


logo kwaliteitsregister tandtechniek

Accreditatie
Bent u geregistreerd tandtechnicus in het Kwaliteitsregister Tandtechniek? Dan kunt u het bijwonen van deze scholingsactiviteit laten registreren in uw account op het Kwaliteitsregister Tandtechniek (www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl).

Meer informatie? Gebruik onderstaand formulier: 

Vraag meer informatie aan bij de organisator via dit formulier

 


Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 164
november/december 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor een Volledige Digitale workflow met een twist in de rubriek Werkstuk Belicht, Voorgefabricieerde gebitselementen in individuele implantaatprotheses (praktijkverslag), de Dental Expo in 2022, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, Hoe de kwalijke rol (zorg)verzekeraars stoppen, inflatie en de stijging van PFZW pensioenpremie, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in december 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl