Kan niet door de beugel!

Vanaf heden gaat de patiëntenactie Dit kan niet door de beugel van start!

20 oktober 2010 - De NMT start een petitie-actie tegen de gevolgen van de tarief-verlaging orthodontie zoals door de NZa aangekondigd. Daarom is vandaag de site www.kannietdoordebeugel.nl geopend.
Vice-voorzitter Alexander Tolmeijer hierover: 'Onder de titel ‘Dit kan niet door beugel!’ roepen wij op om te strijden tegen de tariefverlaging orthodontie en te zorgen dat patiënten en de politiek worden doordrongen van de negatieve gevolgen hiervan.
Het gaat niet om het inkomen, maar om de manier van korten waarmee de NZA een keuze voor kleinschaligheid door de patient onmogelijk maakt.
Het doel is om met deze petitie en een enorme handtekeningenlijst aandacht te genereren en te zorgen dat dit onderwerp op de politieke agenda komt.'
 
Speciaal voor deze actie is een petitie geopend op www.kannietdoordebeugel.nl. Patiënten kunnen de petitie digitaal tekenen op deze website of via handtekeningenlijsten in de praktijk.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 175
oktober 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de casus 'Koningsnummer volledige prothetiek: ambachtelijke vaardigheid en individuele vereisten' van meester-tandtechnicus Sebastian Guttenberger, een special over administratie software voor de tandtechnische branche waar de diverse oplossingen van Ladento, Talas, Qbridge, Salusys, Sovas, DigiTand en Talas+ aan bod komen, Prothetiek onder de loep 2024, de ID Day: Innovative Dental Technician Day, bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl