Kan niet door de beugel!

Vanaf heden gaat de patiëntenactie Dit kan niet door de beugel van start!

20 oktober 2010 - De NMT start een petitie-actie tegen de gevolgen van de tarief-verlaging orthodontie zoals door de NZa aangekondigd. Daarom is vandaag de site www.kannietdoordebeugel.nl geopend.
Vice-voorzitter Alexander Tolmeijer hierover: 'Onder de titel ‘Dit kan niet door beugel!’ roepen wij op om te strijden tegen de tariefverlaging orthodontie en te zorgen dat patiënten en de politiek worden doordrongen van de negatieve gevolgen hiervan.
Het gaat niet om het inkomen, maar om de manier van korten waarmee de NZA een keuze voor kleinschaligheid door de patient onmogelijk maakt.
Het doel is om met deze petitie en een enorme handtekeningenlijst aandacht te genereren en te zorgen dat dit onderwerp op de politieke agenda komt.'
 
Speciaal voor deze actie is een petitie geopend op www.kannietdoordebeugel.nl. Patiënten kunnen de petitie digitaal tekenen op deze website of via handtekeningenlijsten in de praktijk.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 169
oktober 2022
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor familiebedrijf Van Liempd Tandtechniek in Den Bosch, de eerste succesvolle operatie met op maat 3D-geprinte titanium onderkaak, Het Mini-Max-principe: Wanneer rentabiliteit gecombineerd wordt met esthetiek, de 10e editie van de Dental Expo, Ceramill FDS biedt de mogelijkheid om tandbogen en tandsegmenten te frezen, de bijzondere leerstoel Publieke Gezondheid en Mondzorg, Extra betalen in tijden van personeelskrapte blijft werkgever altijd achtervolgen mits... (meer flexibiliteit bij eigen cao leden Branchevereniging Tandtechniek), Zorgwekkende situatie materiaal- en techniekkosten', Reverse charge-factuur van Dentsply Sirona blijft vaak onopgemerkt - wijs uw tandartsen op het controleren van facturen DS vanaf 1 april 2019 tot nu, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl