Integratie Medical Repairs B.V. bij Van Straten Medical B.V.

logo van straten medical repairs

29 mei 2013 - Na de overname in 2012 is per 24 mei het bedrijf Medical Repairs B.V. verhuist naar en geïntegreerd bij Van Straten Medical Nieuwegein. Het productie en reparatieonderdeel is gevestigd in een uiterst modern en nieuw geoutilleerd productie, reparatie en fixatiecentrum.

De acquisitie en integratie is onderdeel van een groeistrategie. Het doel is om trendsettend te zijn met reparatie, onderhoud, revisie, fixatie en vervaardiging van chirurgisch instrumentarium voor ziekenhuis en medische industrie in binnen- en buitenland.

Door de integratie van Medical Repairs ontstaat één van de meest robuuste en gespecialiseerde combinaties van instrumentvervaardiging, reparatie en fixatie in de Benelux. Een van de specialiteiten is het in nieuw staat brengen van tandheelkundig instrumentarium zoals bijvoorbeeld het slijpen van curettes.

De eigenschappen: alle werkzaamheden onder één dak, korte doorlooptijden, onafhankelijk, modern machinepark, ervaren instrumentmakers, datamatrix- en RFID service, ondersteuning met CE aanvraag bij de productie van chirurgisch instrumentarium en andere ‘medical devices’.

Meer informatie op www.vanstratenmedical.com.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 164
november/december 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor een Volledige Digitale workflow met een twist in de rubriek Werkstuk Belicht, Voorgefabricieerde gebitselementen in individuele implantaatprotheses (praktijkverslag), de Dental Expo in 2022, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, Hoe de kwalijke rol (zorg)verzekeraars stoppen, inflatie en de stijging van PFZW pensioenpremie, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in december 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl