Initial IQ Press en Layering systemen

Kleurdiepte en natuurgetrouwe translucentie

 initial_iq_press

22 november 2010 - De GC Initial IQ Lustre Pastes NF zijn nieuw ontwikkelde stains voor het creëren van  kleurdiepte en een natuurlijke translucentie bij GC Initial IQ Press en Layering systemen.  Ze kunnen ook worden toegepast op de andere typen keramiek uit het GC Initial gamma. De “Nieuwe Formule” Lustre Pastes zijn verkrijgbaar in direct te gebruiken potjes en kunnen universeel worden verwerkt op zowel “laag” als “hoog” CTE keramiek. De Lustre Pastes NF bestaan uit zeer fijne keramische partikeltjes en kunnen zo nodig in een dikkere laag worden opgebracht.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 163
september 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor uitneembare protheses in een artikel van ZTM Damiano Frigerio over nieuwe esthetische concepten voor de klanten van morgen, Digitalisering van perstechnieken via 3D-printen, de speciale uitvoering Artex CR Gold, ongediplomeerde tandtechnisch medewerkers en wat u kunt doen om gedeeltelijke doorhaling van de btw-vrijstelling en een naheffing te voorkomen, de Klankbordgroep KPT, BOL versus BBL: IVT-opleiding aan de DHTA, de CAO voor leden van de Banchevereniging Tandtechniek de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl