IGZ: Inspectie heft bevel tandarts Schneiderat in Hippolytushoef op

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft op 3 jauari het bevel aan tandarts Schneiderat opgeheven

logo igz

10 januari 2012 - De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het bevel aan tandarts Schneiderat in Hippolytushoef opgeheven.

Tijdens een inspectiebezoek op 3 januari jl. heeft de inspectie geconstateerd dat de praktijk voldoet aan de randvoorwaarden van verantwoorde zorg. De inspectie verleent de praktijk met ingang van 4 januari 2012 toestemming om patiënten te behandelen. Hiermee is het bevel dat op 31 oktober 2011 was ingesteld opgeheven.   

De inspectie zal de komende periode de praktijk onaangekondigd bezoeken om na te gaan of de ingezette verbeteringen vastgehouden worden.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 174
september 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor een casus van de VITA EXCELLENCE AWARD winnende Patricia Strimb, Michael de Gouw, General Mananger Benelux bij Align Technology houdt een pleidooi dat digitale technologieën een ondersteuning kunnen bieden bij het tekort aan tandheelkundige professionals, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, de MiYo Liquid Ceramic systeem cursus bij BCO Dental, hernieuwde aandacht voor de opleiding tot Klinisch Kroon- en Brugwerk Technicus en de toekomst voor CAD/CAM en de restauratieve tandtechniek, de IVT Bob Tolmeijer Award 2023, de IVT-geslaagdenlijst, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl