IDS 2021 - Ivoclar Vivadent host virtueel evenement

Hybride programma

 

ivoclar logo

11 november 2020 - Ivoclar Vivadent heeft het hiernavolgende persbericht uitgegeven.

Ivoclar Vivadent heeft een uniek concept ontwikkeld om wereldwijd in contact te komen met al haar klanten, dealers en partners buiten de International Dental Show (IDS) in maart 2021. Het tandheelkundig bedrijf uit Liechtenstein biedt een hybride programma aan dat informeert en iedereen met elkaar verbindt

Ivoclar Vivadent reageert hiermee op de veranderende omstandigheden met een hybride format dat is afgestemd om op een veilige manier, relevante en interessante content te kunnen presenteren aan de tandheelkundige industrie. Zoals CEO Diego Gabathuler uitlegt: "Wij zijn van mening dat een louter fysieke aanwezigheid tijdens IDS ons beperkt om met iedereen contact te maken, gezien de reisrestricties en veiligheidsredenen. Een hybride format biedt gemakkelijke toegang tot informatie voor iedereen, waar het draait om de beleving en interactie en tegelijkertijd het risico wordt geminimaliseerd."

Online Event platform: beleving & interactie
Ivoclar Vivadent versterkt op deze manier contactmomenten met klanten, dealers en partners en creëert op een verantwoordelijke wijze, een beleving & interessante interactie via een online event platform. "Onze succesvolle ervaring dit jaar met het allereerste online International Experts Symposium (IES) heeft bewezen dat we een inhoudelijk boeiend programma kunnen bieden en gelijke tred houden met de wereldwijde ontwikkelingen", aldus Gabathuler. "Klantgerichtheid is een essentiële pijler in de strategie van ons bedrijf. We zijn verheugd voort te kunnen bouwen op deze ervaring terwijl we tegelijkertijd blijven innoveren voor onze klanten." Ivoclar Vivadent biedt een virtueel conferentie- en trainingsprogramma tijdens IDS, dat nauwe interactie mogelijk maakt in verschillende formats, van één-op-één tot één-op-velen.

Veilig netwerken: on-site Rheinterrassen
Ivoclar Vivadent is van 10 t/m 13 maart ook aanwezig in Keulen tijdens de IDS. De Rheinterrassen studio biedt een alternatief contactmoment met Ivoclar Vivadent in een gecontroleerde omgeving. "De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten hebben onze hoogste prioriteit", zegt Gabathuler. "De IDS blijft de meest toonaangevende beurs voor onze branche. We willen een conferentie-ervaring creëren voor onze gasten in het 'nieuwe normaal', die de weg wijst naar de toekomst als een community." Hij voegt daar verder aan toe: "We hopen in 2023 terug te keren naar de beurshallen van IDS, en ik ben er zeker van dat deze setting een weerspiegeling is van voortschrijdende innovatieve oplossingen."

 

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 167
mei/juni 2022
In dit nummer

 

n dit nummer onder meer aandacht voor een Compact freesapparaat Programill Dry en geavanceerd zirkoniumoxide (IPS e.ax ZirCad Prime), Reverse-charge-facturen ontvangen van Dentsply Sirona? Btw-aangifte doen en betalen noodzakelijk! (Ook van toepassing op tandartspraktijken), 13e Candulor KunstZahnWerkwedstrijd 2023, Maximaal rendement uit zonnepanelen, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in juni 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl