Henry Schein Dental openhuisdagen 2018

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018

logo henry schein dental

11 april 2018 - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 organiseert Henry Schein Dental de traditionele ‘Openhuisdagen’ met meer dan 100 exposanten voor tandartsen en het praktijkteam. Deze editie is het educatieve programma nog verder uitgebreid. Maar is er ook veel plaats voor de ontwikkelingen van de digitale tandheelkunde en talrijke nieuwe producten en actuele praktijkthema’s.

open huisdagen Henry Schein Dental 1  open huisdagen Henry Schein Dental 2

Henry Schein organiseert het event voor alle medewerkers van het tandheelkundig team. Het programma is toegespitst op zowel de tandarts, mondhygiënist, praktijkhouder, praktijkmanager als de tandartsassistent.

Een traditioneel element van de Openhuisdagen zijn de klinische, kosteloze lezingen en de praktijkgerichte workshops. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn de nieuwe privacywetgeving (AVG), praktijkhygiëne en de “Richtlijn Infectiepreventie”, rendements-verbetering in de tandartspraktijk, esthetische tandheelkunde, kindvriendelijke mondzorg, perforaties en de behandeling ervan, lasertoepassingen in de dagelijkse praktijk en communicatietraining volgens de Harvard methode. Zo is het hele praktijkteam up-to-date ten aanzien van de recente (product-)ontwikkelingen in de mondzorg.

Een nieuwe toevoeging aan de Openhuisdagen zijn de Business Solutions sessies. Dit zijn korte interactieve workshops of lezingen van 30 minuten in kleine groepen tot maximaal acht personen. De sessies variëren in onderwerpen als een BHV ontruimingsoefening, starten van een tandartspraktijk tot het voorkomen van uitval van medewerkers. De onderwerpen hebben met elkaar gemeen dat ze gerelateerd zijn aan ondernemerschap en praktijkmanagement in de tandheelkunde. De sessies worden aangeboden door partners van het Henry Schein Dental Business Solutions programma.

Henry Schein Dental Business Solutions biedt oplossingen en diensten die de tandartspraktijk helpen met praktijkvraagstukken en doelstellingen en die toepasselijk zijn voor alle tandheelkundige praktijken. Zij kunnen worden toegesneden op hun individuele behoeften.

Op de beursstands worden ook diverse interactieve sessies gegeven. Zo geeft EMS een live demonstratie in Guided Bio Film Therapy. Een systematische, voorspelbare, risicogerichte en gebruikersvriendelijke werkmethode gebaseerd op evidence based protocollen voor Biofilm management op tanden, zacht weefsel en implantaten.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 148
januari/februari 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor  flexibele en allergievrije prothese Thermosens van TTL Kamphuis, de verlaging van de dekking van tandtechniekkosten door deVGZ terwijl de NZa de tarieven juist heeft verhoogd, digitale NEM-restauraties: zelf doen of uitbesteden?, de Gipsrobot "OnkyMix" van Zwolsman Gips en de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer.

Verspreiding in februari 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl