Henry Schein Dental openhuisdagen 2011

Meer dan 100 exposanten en al het relevante IDS nieuws uit Keulen

30 maart 2011 - Op 15 en 16 april aanstaande organiseert Henry Schein Dental de jaarlijks terugkerende openhuisdagen in Almere. Dit evenement van Henry Schein Dental, dat de grootste tandheelkundige happening van Nederland genoemd mag worden, wordt geheel in Italiaanse sferen gehuld.

Dit jaar zijn opnieuw meer dan honderd exposanten aanwezig die hun producten en diensten tonen aan de tandheelkundige beroepsgroep. Tevens zijn alle relevante noviteiten van de IDS 2011 aanwezig. De nieuwswaarde van deze openhuisdagen is zeer groot. Temeer omdat KaVo en Sirona de nieuwe modellen, gepresenteerd tijdens de IDS in Keulen, ook op het tweedaagse festijn in Almere ten toon zullen stellen.

In februari heeft een grootse verbouwing in de Almeerse showroom plaatsgevonden. Deze is wederom met de meest innovatieve materialen en producten ingericht. Tijdens de openhuisdagen wordt de showroom dan ook officieel geopend ten overstaan van het aanwezige publiek.

Het goede doel dat tijdens deze dagen wordt ondersteund is KNGF Geleidehonden. De opbrengst van de minitrips en loterij komen geheel ten goede aan deze non-profit organisatie die al meer dan 75 jaar geleidehonden opleidt voor visueel gehandicapten.

Meer informatie:

www.openhuis2011.nl

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl