Henri chein Dental openhuisdagen 2012

Meer dan 100 exposanten , een uitgebreid hygieneplein en diverse live demonstraties

27 maart 2012 – Op 20 en 21 april organiseert Henry Schein Dental de jaarlijks terugkerende Openhuisdagen in Almere. Tijdens dit evenement van Henry Schein Dental, dat met recht de grootste tandheelkundige happening van Nederland genoemd mag worden, worden bezoekers meegenomen naar ongekende hoogten.

Thema 'lucht en vlucht'
In de eerste plaats omdat het thema van deze editie ‘lucht en vlucht’ is en in de tweede plaats omdat de exposanten innovatieve producten en behandeltoepassingen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast kunnen de gespaarde munten worden verzilverd voor mooie cadeaus.

Hygiëneplein
De hoogtepunten dit jaar zijn een uitgebreid hygiëneplein voor alles wat u nodig hebt voor een optimale praktijkhygiëne, de beproefde KaVo en Sirona behandeleenheden en diverse digitale röntgen- en CAD/CAM-oplossingen. Tevens is het mogelijk om hand- en hoekstukken gratis te laten repareren door de nieuwe service Henry Schein ProRepair.

Dutch Dental Care Foundation
Het goede doel dat tijdens deze dagen wordt ondersteund is Dutch Dental Care Foundation. De opbrengst van de minitrips en loterij, die worden georganiseerd tijdens de Openhuisdagen, komen geheel ten goede aan de non-profit organisatie die belangeloos tandheelkundige hulp aanbiedt in ontwikkelingslanden.

Meer informatie:  www.openhuis2012.nl

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl