Global Dental Science Europe en Excent Tandtechniek sluiten distributieovereenkomst

20 maart 2014 - Global Dental Science Europe en Excent Tandtechniek breiden hun succesvolle samenwerking uit om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van tandartsen en tandtechnische laboratoria naar de geheel digitaal vervaardigde AvaDent Digital Dentures.  Excent Tandtechniek is nu de exclusieve  distributeur van AvaDent Digital Dentures voor tandartsen en tandtechnische laboratoria in Nederland en België. 

“Als innovatieve marktleider zijn wij zeer enthousiast over de exclusieve samenwerking met GDS”, aldus Hidde Hoeve, CEO Excent Tandtechniek. “De innovativiteit en premium kwaliteit van AvaDent Digital Dentures passen uitstekend binnen onze productportfolio en bedrijfsstrategie. We zijn ervan overtuigd dat we met AvaDent Digital Dentures het niveau van de gebitsprothese naar een ongekend niveau kunnen brengen. Door het aanbieden van gerichte service zullen wij nog intensiever  gaan samenwerken met onze klanten en andere tandtechnische laboratoria om zo de voordelen van AvaDent Digital Dentures aan meer patiënten in Nederland en België aan te kunnen bieden.”

Jan Slor, Algemeen Directeur van Global Dental Science Europe (GDS) is verheugd over de exclusieve samenwerking: “Nederland kent ongeveer 3 miljoen prothesedragers. Excent Tandtechniek is een vooruitstrevende marktleider die bewezen heeft tandartsen en laboratoria vakkundig en snel te kunnen bedienen met innovatieve producten. Hierdoor zal de baanbrekende technologie van AvaDent Digital Dentures een belangrijke rol in de meeste tandartspraktijken gaan spelen. Door ons partnerschap kan Excent zich richten op deze specifieke doelmarkt terwijl GDS de tandprothetici direct zal blijven bedienen.”

Dental Expo 2014
Tijdens de Dental Expo (20 t/m 22 maart in de RAI te Amsterdam) kunt u bij Global Dental Science (stand 8.411) en Excent Tandtechniek terecht (8.208) voor meer informatie over AvaDent Digital Dentures. Op de stand van GDS kunt u terecht voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de digitale pasprothese (ATI) en AvaDent in combinatie met stegconstructies van Supra Solutions in één digitale workflow. Tevens kunt u de innovatieve design-software uitproberen. Excent Tandtechniek biedt tijdens de Dental Expo tandartsen de mogelijkheid aan om een certificeringscursus te volgen waarbij de werkwijze met AvaDent Digital Dentures wordt belicht. 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl