GCP Dental geeft uithardingslampen weg!

logo gcp

20 november 2013 - Steeds meer tandartsen kiezen voor BioSafe vullen en sealen met Glass Carbomer Tech. Om de producteigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen is de speciaal hiervoor ontwikkelde thermocure lamp een garantie voor de beste resultaten. Om tandartsen kennis te laten maken met deze technologie geeft GCP Dental daarom nu haar CarboLED thermocure lamp gratis weg bij aanschaf van 8 dozen GCP Fill of Seal. De lamp is tevens geschikt voor polymerisatie van composieten en de behandeling van conventionele glas ionomeren.

GCP Dental brengt Glass Carbomer Tech restauratieve producten op de markt.

 
Voor inlichtingen: www.gcp-dental.com of bel 030 8200545

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 151
september 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor tandtechnisch vervaardigde non-prepveneers voor corrigeren afwijkende stand van een gebitselement, steeksproefsgewijze bedrijfsbezoeken Inspectie SZW, IVT Bob Tolmeijer Award 2019 en de IVT-geslaagdenlijst, diploma-uitreiking 30e groep Klinisch Prothese Technici, de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl