Eigen bijdrage implantaatgedragen gebitsprothese per 1 januari 2017 omhoog

Minister VWS neemt advies Zorginstituut over

27 juni 2015 - De eigen bijdrage voor de implantaatgedragen gebitsprothese gaat per 1 januari 2017 omhoog. De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport volgt hiermee het advies uit het rapport Implantaatgedragen gebitsprothesen op dit punt van het Zorginstituut. Door het verhogen van de eigen bijdrage voor de implantaatgedragen gebitsprothese wil de Minister deze bijdrage meer in evenwicht brengen met die voor de 'normale' gebitsprothese. In de huidige praktijk komt het regelmatig voor dat een 'normale' prothese voor de patiënt duurder uitvalt dan een (hoogwaardiger) implantaatgedragen prothese. De exacte hoogte van de eigen bijdrage die per 1 januari 2017 betaald zal moeten worden zal nog worden vastgesteld. 
 
 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 155
april-juni 2020
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor - uiteraard - de gevolgen van de corona-crisis voor de tandtechnische branche, een artikel over wat allemaal mogelijk is met de nieuwe generatie volkeramische producten, De Medical Device Regulation, de verplichte AOV voor zzp-ers en meer. 

Verspreiding in juni 2020.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl