Tandartsassistent van het jaar 2010

Eva Spauwen beste kandidaat

 eva_pauwen

23 november 2010 - Sinds zaterdag 20 november 2010 mag Eva Spauwen zich Tandartsassistent van het Jaar 2010 noemen. Tijdens de 24e Landelijke StandbyDag (het grootste congresevenement voor tandartsassistenten) kreeg Eva Spauwen de prijs uitgereikt. Ze was voor de jury met 35% van de stemmen dé kandidaat die het beste naar voren kwam als vertegenwoordigster van de tandartsassistenten in Nederland.

De jury (bestaande uit Maria de Vries, hoofdredacteur vakblad Standby, en Rob Barnasconi, voorzitter van de NMT) en het publiek hadden een gelijk aandeel in de stemmen. Voorafgaand aan de finale vond op 9 oktober een selectieronde plaats waar 10 genomineerden een pittige juryondervraging ondergingen. Aan het einde van de selectieronde werden de drie finalisten bekend: Mandy Kouwenberg, Adrie van Berkel en Eva Spauwen.

Eva Spauwen, de eerste ‘Tandartsassistent van het Jaar’, is 7,5 jaar werkzaam in de praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg te Nederweert. Op de vraag waarom zij assistent van het jaar is geworden zegt zij: ‘enthousiasme overbrengen, anderen laten zien dat je kunt groeien in het vak als (preventie)assistent, dat is wat ik wil!’. De finale van de verkiezing Tandartsassistent van het Jaar 2010 vond plaats op 20 november 2010 in de RAI in Amsterdam.

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 163
september 2021
In dit nummerIn dit nummer onder meer aandacht voor uitneembare protheses in een artikel van ZTM Damiano Frigerio over nieuwe esthetische concepten voor de klanten van morgen, Digitalisering van perstechnieken via 3D-printen, de speciale uitvoering Artex CR Gold, ongediplomeerde tandtechnisch medewerkers en wat u kunt doen om gedeeltelijke doorhaling van de btw-vrijstelling en een naheffing te voorkomen, de Klankbordgroep KPT, BOL versus BBL: IVT-opleiding aan de DHTA, de CAO voor leden van de Banchevereniging Tandtechniek de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl