DU Open Huisdagen

impressie dental union open huis

22 september 2011 - Zoals elk jaar organiseert Dental Union ook in 2011 de Open Huisdagen en wel  op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober. De Open Huisdagen zijn een complete Dental Experience. Er zijn presentaties, innovaties, demonstraties, aanbiedingen, workshops voor elk aspect van uw vak. 

Bijzonder waardevolle workshops en cursussen
Tijdens de Open Huisdagen is er een compleet eDUcatie­programma met bijzondere workshops en cursussen. In sessies van meestal een uur krijgt u meer inzicht in nieuwe ontwikkelingen en doet u veel kennis en vaardigheden op over specifieke onderwerpen op uw vakgebied. Dit jaar is er veel aandacht voor hygiëne, voor uw ondernemerschap, voor nieuwe technologieën en technieken. 'We zijn bijzonder trots op de kopstukken die meewerken aan het eDUcatieprogramma, zoals inspecteur Mondzorg Reinoud van Wijk, CEREC trainer Gilbert Leo, HKZ-specialist Menno Bouman, toonaangevend ceramist Pieter Ghysens en vele anderen." 

Alleen na inschrijving kunt u (gratis) deelnemen aan de ­lezingen. Schrijf u snel in want vol is vol. Ga voor inschrijving naar: www.dentalunion.nl/educatie.

Live Cooking. Het beste van verschillende werelden
In onze hospitalityruimte zijn door Well Done Catering vier kookstands ingericht met elk een eigen thema. Op deze stands kunt u live de chefs de heerlijkste gerechten op spectaculaire wijze zien bereiden. Onderga een culinaire ontdekkingsreis door verschillende werelddelen. Uiteraard worden de gerechten met verse producten en de beste ingrediënten bereid.

Shopping
Van Bommel schoenen
Op het winkelplein presenteert het beroemde Nederlandse schoenenmerk Van Bommel samen met Brossois Schoenen een bijzondere collectie dames- en herenschoenen. Van de alom ­bekende Broque tot aan de Boatshoe van Van Bommel, maar ook van de sportieve en populaire Floris-lijn worden door ­Brossois Schoenen gepresenteerd. Bekijk de collectie op: www.vanbommel.nl of www.brossois.nl

Carl Denig outdoor
Carl Denig biedt u een mooie en ruime collectie met alle spullen die u nodig heeft voor vakantie en vrije tijd. U wordt altijd vakkundig geholpen, alle medewerkers zijn reizigers en buitensporters in hart en nieren.

D.R. Trading
Wijn en koffie: het is geen voor de hand liggende combinatie voor een importeur, maar D.R. Trading is er al jaren succesvol mee. De wijnen en koffie van D.R. Trading vindt u in veel sterrenrestaurants in Nederland en nu dus ook op de Open Huisdagen.

Kinderen zijn van harte welkom
Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom op onze Open Huisdagen. Mochten zij nog niet geïnteresseerd zijn in beursaanbiedingen of behandelapparatuur, dan vermaken zij zich zeker - onder kundige begeleiding - in de KidsArea, terwijl u de beursvloer, een lezing of de Dental Experience bezoekt.

open huis dental union

Data en openingstijden:
Vrijdag 7 oktober van 10:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag 8 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 9 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur

Locatie:
Dental Union, Ravenswade 54 K, Nieuwegein

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 151
september 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor tandtechnisch vervaardigde non-prepveneers voor corrigeren afwijkende stand van een gebitselement, steeksproefsgewijze bedrijfsbezoeken Inspectie SZW, IVT Bob Tolmeijer Award 2019 en de IVT-geslaagdenlijst, diploma-uitreiking 30e groep Klinisch Prothese Technici, de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl