Doorstart TTL Van Bilderbeek zeer waarschijnlijk

9 augustus 2012 - De kans dat het 24 juli jl. in staat van faillissement verklaarde Tandtechnisch Laboratorium Van Bilderwijk uit Beverwijk doorstart is zeer groot. Directeur Van Bilderbeek laat desgevraagd weten dat vanwege de dramatische vraaguitval ontslag was aangevraagd voor diverse personeelsleden. Toen deze aanvraag door het UWV geweigerd werd was een faillissementsaanvraag onvoormijdelijk. Inmiddels hebben meerdere belangstellenden zich bij de curator gemeld. Het is op dit moment onduidelijk wat deze ontwikkelingen betekenen voor de werkgelegenheid van het personeel.

Zie ook artikel ´Faillissement TTL Van Bilderbeek´.

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 166
maart/april 2022
In dit nummer


In dit nummer onder meer aandacht voor een neiuwe visie op keramisch layeren, IPS e.max ZirCad Prime Esthetic, ontbreken gevaarlijke stoffen in RI&E wordt meteen beboet door Arbeidsisnpectie, Voordelen eigen CAO voor leden Branchevereniging Tandtechniek, Wat is de beste keus in geval van arbeidsongeschiktheid ondernemer: brood- of crowdsurancefonds of AOV 'oude stijl'?, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in april 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl