Dentex: nieuwe afdrukscanner Dental Wings

Diverse primeurs op stand bij Laboror & Kerckaert stand nr 1004.

19 oktober 2010 - Dental Wings is tijdens de Dentex aanwezig met enkele primeurs. Zo presenteert het bedrijf op de stand van Laboror & Kerckaert ondermeer de nieuwe afdrukscanner type iSerie Impression. Tevens wordt een andere primeur: de framescanner type 3Serie - ook geschikt om modellen te ontwerpen getoond. Met de afdrukscanner kan u zelfstandig de kroon of brugwerken ontwerpen en eventueel het (kunststof)werkmodel extern laten vervaardigen via de 'virtual modelmaker' bij DentalCam. De scanmogelijkheden zijn te zien op de Dentex-beurs in Brussel (21 tot 23 oktober).

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 171
januari/februari 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de veelzijdigheid van hoogwaardige volkeramische materialen, klinische ervaringen op langere termijn met het IPS e.max-systeem, het 100-jarig jubileum van de International Dental Show in Keulen, VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen, verzekeraars die tandarts voor hun karretje spannen om de tandtechnicus af te knijpen, de bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl