Dental Expo verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2022

Besluit in samenspraak met leden van de adviescommissie

 logo dental expo

3 februari 2022  - De komende editie van Dental Expo die gepland stond op 17, 18 en 19 maart 2022 in RAI Amsterdam is verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2022. In samenspraak met de leden van de adviescommissie van Dental Expo, KNMT, NVM-mondhygiënisten, VGT, Prelum, Vertimart en Arseus Dental Nederland is dit besluit genomen. “Hoewel het organiseren van een vakbeurs als Dental Expo in een doorstroomlocatie is toegestaan, hebben we in gezamenlijkheid toch anders moeten besluiten. Door onvoorziene omstandigheden kunnen wij de beurs niet houden zoals alle marktpartijen dat wensen. Daarnaast speelt mee dat het de zorgsector betreft en we extra zorgvuldig om moeten gaan met de mensen uit deze sector. Daarom is in goed overleg besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Annemarie Hogenelst, Key Accountmanager Dental Expo.

Hogenelst: “Het is natuurlijk een ontzettend grote teleurstelling dat Dental Expo niet door kan gaan op de oorspronkelijke datum in maart. Net als wij waren veel exposanten al volop bezig met de voorbereiding. Hoewel deze voorbereidingen al zijn getroffen, willen we de zorgsector op dit moment niet verder belasten en kiezen we er gezamenlijk voor om de beurs naar oktober te verplaatsen. Wij verwachten dat dit een beter moment is om een beurs neer te zetten. Gezamenlijk kijken wij uit naar een succesvolle editie in oktober.”

Dental Expo is de vakbeurs waar mondzorgprofessionals zoals tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici, tandprothetici, tandartsassistenten en preventieassistenten elkaar eindelijk weer gaan ontmoeten en nieuwe producten en innovaties kunnen ontdekken. Exposanten presenteren tijdens Dental Expo de laatste noviteiten op het gebied van bijvoorbeeld apparatuur voor tandtechniek, orthodontie en orale scanners tot managementsupport, ergonomie en producenten.

 Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 174
september 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor een casus van de VITA EXCELLENCE AWARD winnende Patricia Strimb, Michael de Gouw, General Mananger Benelux bij Align Technology houdt een pleidooi dat digitale technologieën een ondersteuning kunnen bieden bij het tekort aan tandheelkundige professionals, de Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd, de MiYo Liquid Ceramic systeem cursus bij BCO Dental, hernieuwde aandacht voor de opleiding tot Klinisch Kroon- en Brugwerk Technicus en de toekomst voor CAD/CAM en de restauratieve tandtechniek, de IVT Bob Tolmeijer Award 2023, de IVT-geslaagdenlijst, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl