Dental Expo bereidt zich voor op 2022-editie

Voorbereidingen voor Dental Expo op 17, 18 en 19 maart 2022 in RAI Amsterdam in volle gang

 logo dental expo

9 december 2021  - De voorbereidingen voor Dental Expo op 17, 18 en 19 maart 2022 in RAI Amsterdam zijn in volle gang. De laatste editie van deze tweejaarlijkse vakbeurs voor de totale mondzorg was in 2018, omdat Dental Expo in 2020 niet door kon gaan vanwege coronabeperkingen. “Dat was een flinke teleurstelling, maar het gaf ons ook tijd om deze editie in 2022 kwalitatief extra goed neer te zetten. Onze exposanten en bezoekers hebben dadelijk vier jaar gewacht op deze beurs, hun geduld zal beloond worden. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in”, zegt Annemarie Hogenelst, Key Accountmanager Dental Expo.

Dental Expo is de vakbeurs waar mondprofessionals als tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici, tandartsassistenten en preventieassistenten elkaar eindelijk weer gaan ontmoeten en nieuwe producten en innovaties kunnen ontdekken. De ruim 190 deelnemers, waaronder Ivoclar Vivadent, Vertimart, E-Dental en Arseus Dental presenteren de laatste noviteiten op het gebied van bijvoorbeeld apparatuur voor tandtechniek, orthodontie en orale scanners tot managementsupport, ergonomie en producenten.

Kennis, inzichten en ervaringen delen
Tijdens het event staat tevens een sterk en vrij toegankelijk conferentieprogramma centraal. Diverse kennispartners delen hier inzichten en ervaringen die aansluiten op de actualiteiten in de dentale branche. Het hoofddoel is om de dentale branche verder te helpen met de uitdagingen van vandaag en morgen. Hierbij vormt het thema Human Factor de basis van het programma. In diverse presentaties en workshops worden bezoekers en exposanten geïnspireerd en aan het denken gezet. De eerste oriënterende gesprekken hebben reeds plaatsgevonden met ABN Amro, KNMT & NVM. “Samen met onder meer deze partijen bespreken we een mogelijke samenwerking op het gebied van kennisdeling en geven we verder invulling aan het hoofdthema”, aldus Hogenelst. Onderwerpen als bijvoorbeeld talentontwikkeling en -behoud, ondernemerschap en imago zullen behandeld worden. 

Tandartsenpraktijk van het jaar
Tijdens de tweede beursdag, op 18 maart, vindt de finale plaats voor de titel “Tandartspraktijk van het Jaar 2022”. “De verkiezing ‘Tandartspraktijk van het jaar’ is in het leven geroepen om een positief beeld van de mondzorg te bevorderen”, aldus Pieter Schram, vertegenwoordiger van Tandartspraktijk van het jaar. Welke praktijk wordt Tandartspraktijk van het jaar 2022? Wordt het ART uit Amersfoort, CBT Midden Brabant of Wiranto & Go uit Almelo? Ontdek het op Dental Expo 2022.

 Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 168
september 2022
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor Monolitische restauraties van zirkoniumoxide; zó worden optimale resultaten bereikt, de Dental Expo 2022 komt eraan (eindelijk!), het dossier Reverse Charge facturen, verplicht btw-aangifte doen en betalen, de IVT Bob Tolmeijer Award en de geslaagdenlijst van de IVT-opleiding Tandtechniek aan de DHTA, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl