Dental Expo 2024: de vakbeurs voor de totale mondzorg

Netwerken, kennis en innovaties op Dental Expo - 14, 15 en 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

1 maart 2024 -  Dental Expo, Nederlands grootste onafhankelijke dentale evenement, staat weer gepland en belooft opnieuw een spectaculaire editie te worden. Op 14, 15 en 16 maart 2024 zal RAI Amsterdam het epicentrum zijn van de mondzorgwereld, waar mondzorgprofessionals samenkomen voor een unieke ervaring en waar de toekomst gepresenteerd wordt.

dental expo 2024

Dental Expo is al lang een cruciale bijeenkomst voor iedereen in de dentale branche en de komende editie zal dit succes voortzetten. Als dé ontmoetingsplaats voor tandheelkundige experts en zorgverleners, biedt het evenement een uitgelezen kans om te netwerken, de nieuwste producten te ontdekken en zowel bestaande relaties te versterken als nieuwe contacten te leggen.

De beurs staat garant voor een uitgebreide presentatie van vooruitstrevende technologieën en innovaties in de mondzorg. Dental Expo blijft trouw aan haar missie om ontwikkeling en innovatie centraal te stellen. De bezoekers krijgen een exclusieve blik in de toekomst van de mondgezondheid, met baanbrekende concepten die de norm zullen bepalen. Belangrijke thema's in de mondzorg zullen een prominente plaats innemen tijdens deze editie. Van geavanceerde tandheelkundige technieken tot innovatieve behandelmethoden, Mens & Sociaal Welzijn, Ondernemen en kennisoptimalisatie. Aan de hand van deze thema’s zal het evenement een podium bieden voor de nieuwste inzichten en praktijken die de mondzorg transformeren.

Kennissessies worden onder andere verzorgd door:
■ Rabobank
■ Tandarts.nl
■ MedischOndernemen
■ Edin
■ BCO Dental

Dental Expo 2024 is niet alleen een vakbeurs, maar ook een platform waar kennis wordt gedeeld, connecties worden gesmeed en de tandheelkundige gemeenschap wordt versterkt. Met een geschiedenis van succesvolle edities is Dental Expo een niet te missen gelegenheid voor wie op de hoogte wil blijven van de laatste trends en vooruitgang in de mondgezondheid. Zet de datum vast in uw agenda en mis niet de kans om deel te nemen aan dit fijne evenement dat de toekomst van mondgezondheid vormgeeft.

De 170 deelnemers, waaronder Ivoclar Vivadent, Candulor, Dental Impacts, E-Dental, Dental House en BCO Dental presenteren de laatste noviteiten op het gebied van bijvoorbeeld apparatuur voor tandtechniek, orthodontie en orale scanners tot managementsupport en ergonomie. ‘Vanaf de eerste editie is Dental Expo hét podium waarop de dentale markt en mondzorgprofessionals elkaar ontmoeten’, zegt Iris Meijlink namens beursorganisator EasyFairs. ‘Op de talloze stands vind je een showcase van het vakgebied nu en in de toekomst. Maar je bezoekt Dental Expo niet alleen voor de exposanten. Ook de kennissessies en andere activiteiten spreken aan”, aldus Meijlink.

Tandarts- en mondhygiënistenpraktijk van het jaar
Tijdens de tweede beursdag, op 15 maart, vindt de finale plaats voor de titel “Tandarts- en mondhygiënistenpraktijk van het Jaar 2024”. ‘De verkiezing is in het leven geroepen om een positief beeld van de mondzorg te bevorderen’, aldus Pieter Schram, vertegenwoordiger van Tandartspraktijk van het jaar.

Dental Expo highlights
■ Dé grootste vakbeurs in Nederland voor de totale mondzorg
■ 170 exposanten met de nieuwste innovaties, diensten en producten
■ Rijkelijk gevuld kennisprogramma met thema’s Mens en sociaal welzijn, Ondernemen, Kennisoptimalisatie en Techniek en nieuwe ontwikkelingen
■ Finale Tandarts- en mondhygiënistenpraktijk van het Jaar
Bestel uw ticket gratis met code GR9674

Praktisch informatie
U kunt uw gratis ticket bestellen via www.dentalexpo.nl met code GR9674

Openingstijden
Donderdag 14 maart 2024 | 13:00 - 20:00
Vrijdag 15 maart 2024 | 10:00 - 20:00
Zaterdag 16 maart 2024 | 10:00 - 17:00

Bezoekadres RAI Amsterdam Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl