Coronavirus dwingt MegaGen tot uitstel AnyRidge Day implantologie

'Moeilijke en makkelijke beslissing tegelijkertijd'

3 maart 2020 - Het had een groot en wetenschappelijk feest moeten worden:  het implantologie symposium van zaterdag 4 april in de Koepelhal in Tilburg. Een dag waarop  niet alleen het 10-jarig bestaan van MegaGen Benelux zou worden gevierd, maar ook het  10-jarig jubileum van haar AnyRidge implantaat. Maar dat feest gaat helaas niet door. In  verband met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 (coronavirus) en het sterke  internationale karakter van het evenement, heeft de organisatie besloten het symposium uit  te stellen. 

Zekere voor het onzekere
“Het was een moeilijke en makkelijke beslissing tegelijkertijd”, aldus Eduard Verschuuren,  Managing Director MegaGen Benelux en organisator van het evenement. “Het is pittig om  een evenement waar je zo naar toe leeft en waar zoveel energie en aandacht in is gaan zitten,  uit te stellen. Maar met de gezondheid van onze gasten, medewerkers, klanten en partners  nemen we geen enkel risico. En dus was de keuze met de komst van het virus in Nederland  afgelopen week snel gemaakt”.

Nieuwe datum
Wanneer het jubileumevenement wel zal plaatsvinden is nog onduidelijk. “Zodra er beter zicht  is op hoe het virus zich ontwikkelt in Europa gaan we direct op zoek naar een nieuwe datum”,  licht Joos van Riet, Head of Training & Education MegaGen Benelux toe. “Bezoekers die het  evenement op 4 april zouden bijwonen krijgen de gemaakte kosten voor hun deelname  vanzelfsprekend terug. Wij zullen hierover spoedig met hen contact zoeken”. 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 159
januari/februari 2021
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor een Acitive In One Day-casus, MiYo Liquid Ceramic Systeem van Jensen Dental,  de MDR 2017/745 die dit jaar op 26 mei van kracht wordt, Unique Metal 3D Printing, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in februari 2021.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl