Henry Schein en Arseus organiseren het ConnectDental Event 2019 voor de BeNeLux

Het programma biedt diverse onderwerpen om de behandelaar en tandtechnici te informeren over de laatste ontwikkelingen in digitale tandheelkunde.

logo henry schein dental

3 juli 2019 - Henry Schein, Arseus Dental en Arseus Lab organiseren gezamenlijk op 27 september 2019 het ConnectDental Event dat plaatsvindt in het Hotel Van der Valk, Houten (Nederland) en is gericht op zowel tandartsen als het tandtechnisch laboratorium voor de BeNeLux. Tijdens het ConnectDental Event komen de nieuwste ontwikkelingen in de digitale tandheelkunde aan bod.

De bezoeker heeft een keuze uit verschillende sessies met voor ieder gebruikersniveau een actueel onderwerp. Dit maakt het evenement interessant voor praktijken die zich oriënteren in de mogelijkheden van de digitale tandheelkunde tot de expertgebruikers die zich willen verdiepen in de toepassingsmogelijkheden. Onderwerpen die zullen worden besproken zijn “Implantologie van planning tot kroon. Kernbegrippen: Primescan en InLab 18 met apps” en “Primescan gericht op nauwkeurigheid en trueness bij Fullmouth scan”, “Implantaat planning en het ontwerpen van een surgical guide met TRIOS Implant Studio”, “Yes, we scan” en “Meer met scannen”, “De volledige digitale orthodontische patiënt m.b.v. TRIOS” en “Orthodontische 3D toepassingen: Clear Aligner Studio, IBTray en 3D Printed Applications (hyrax, herbst)”, “Workflow digitale prothese van intake tot eindcontrole” en “De digitale workflow met de digitale patiënt binnen de algemene groepspraktijk”, “De onbegrensde mogelijkheden van de faciale prothetiek”, “De analoge en digitale symbiose tussen tandarts en tandtechnicus” en “Nieuw hoofdstuk in het matchen van kleuren binnen de tandheelkunde”.

Daarbij presenteren toonaangevende dentale fabrikanten hun laatste innovaties en zijn zij beschikbaar om de bezoeker over hun klinische, digitale en bedrijfsmatige uitdagingen en ambities te consulteren. Een team van experts is aanwezig om antwoord te geven op vragen en oplossingen te bieden toegespitst op de specifieke individuele behoefte.

“Digitale tandheelkunde is aan razendsnelle ontwikkelingen onderhevig met nieuwe mogelijkheden en kansen voor tandartspraktijken en -laboratoria tot gevolg. Met het ConnectDental Event tonen wij onze missie om de zorgprofessional te helpen succesvol te werken en kwalitatieve patiëntenzorg te bieden. ,” aldus Cees Balder, Managing Director, Henry Schein Dental – Benelux.

Het ConnectDental Event is een van de activiteiten van ConnectDental, een platform van Henry Schein Dental, Arseus Dental en Arseus Lab. Met ConnectDental bundelen de drie partners in de BeNeLux hun expertise tot een totaaloplossing in digitale tandheelkunde. Een digitale workflow waarbij technologie, software en de samenwerking tussen de tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium worden geïntegreerd en geoptimaliseerd. Ondersteunt door een uitgebreide portfolio materialen, apparatuur, systemen, educatieve ondersteuning en begeleiding van specialisten.

Het ConnectDental Event 2019 zal zowel geopend als afgesloten worden door Dirk Denoyelle, een inspirerende spreker en stemmenimitator uit België. Afgestudeerd in talen heeft Meneer Denoyelle een masterdiploma in micro-elektronica engineering en is hij zanger en komiek. Daarnaast is hij een LEGO Serious Play coach en daarmee één van de slechts 13 LEGO gecertificeerde professionals ter wereld – voldoende eigenschappen voor een inspirerende en motiverende spreker. 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 155
april-juni 2020
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor - uiteraard - de gevolgen van de corona-crisis voor de tandtechnische branche, een artikel over wat allemaal mogelijk is met de nieuwe generatie volkeramische producten, De Medical Device Regulation, de verplichte AOV voor zzp-ers en meer. 

Verspreiding in juni 2020.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl