Henry Schein Dental, Arseus Lab en Arseus Dental introduceren ConnectDental op Dental Expo 2016

Stand van ConnectDental vindt u op 8.320.


hs arseus lab arseus dental logo

7 maart 2016 - Henry Schein Dental, Arseus Lab en Arseus Dental introduceren het digitale concept ConnectDental tijdens de Dental Expo 2016, die van 10 t/m 12 maart 2016 wordt gehouden in de Amsterdam RAI. De drie partners laten een breed scala aan innovaties en producthighlights de revue passeren, variërend van röntgen, digitale scanners, innovatieve 3D-printers tot de nieuwste freesmachines alsmede services met duidelijk toegevoegde waarde. Uiteraard alles met betrekking tot het digitalisatieproces in de tandheelkunde.

 

De stand van ConnectDental vindt u op 8.320.

 

Bundeling digitale netwerken
Henry Schein Dental, Arseus Lab en Arseus Dental bundelen hun digitale netwerken in tandheelkundige praktijken en tandtechnische laboratoria alsmede de integratie van open CAD/CAM-systemen en innovatieve hightechmaterialen onder de overkoepelende merknaam ConnectDental. Diverse (digitale) componenten worden gecombineerd tot een open oplossing en zorgen voor een efficiënte workflow. Deze workflow gaat van 3D-diagnostiek, digitale imprints, het ontwerp van implantaten, de vervaardiging van het model via een 3D-printer (RPT) tot het ontwerpen en produceren van de reconstructie met slijp- en freesmachines. Henry Schein Dental, Arseus Lab en Arseus Dental bieden hun klanten daarbij een uitgebreide portfolio materialen, apparatuur en systemen met verschillende eigenschappen en specifieke concepten alsmede de bijbehorende scholing en training. De expertise van de partners op hun specifieke terrein, het persoonlijke advies en de professionele implementatie zorgt ervoor dat de uitkomst van deze samenwerking meer is dan de som der delen. ConnectDental optimaliseert de samenwerking tussen de tandheelkundige praktijk en het tandtechnisch laboratorium waardoor de patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

 

Verbeteren gezondheidszorg voor patiënten
De drie partners hechten veel belang aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor patiënten. Het ConnectDental-concept staat garant voor betrouwbare digitale oplossingen, ontworpen om mondzorgprofessionals te ondersteunen bij het verlenen van de allerbeste zorg aan patiënten.  ConnectDental betekent dat mondzorgprofesisonals op effectieve wijze nieuwe digitale technologie in hun praktijk kunnen toepassen, zodat de productiviteit en efficiency toenemen en de zorg voor de patiënt wordt verbeterd. Daarbij heeft ConnectDental tot doel mondzorgprofessionals te ondersteunen bij het bepalen van de beste technologie, waarna ze begeleid worden in het proces om deze technologie in hun praktijk te integreren. Daarnaast biedt ConnectDental doorlopende ondersteuning, onder meer door voortdurende updates met nieuwe ontwikkelingen en onbeperkte mogelijkheden tot scholing en training - alles om de zorg voor de patiënt te blijven verbeteren.

 

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 175
oktober 2023
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor de casus 'Koningsnummer volledige prothetiek: ambachtelijke vaardigheid en individuele vereisten' van meester-tandtechnicus Sebastian Guttenberger, een special over administratie software voor de tandtechnische branche waar de diverse oplossingen van Ladento, Talas, Qbridge, Salusys, Sovas, DigiTand en Talas+ aan bod komen, Prothetiek onder de loep 2024, de ID Day: Innovative Dental Technician Day, bijeenkomst BTT Klankbordgroep CAD, MijnMond.info/Vacatures en de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in oktober 2023.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl