Clearfil DC Core Plus

Kuraray Dental introduceert: De beste opbouw met de minste componenten

kuraray logo

30 augustus 2012 - CLEARFIL DC CORE PLUS is het nieuwe duaal uithardende stompopbouwmateriaal met veel pluspunten.  Het materiaal laat zich moeiteloos en met >25% minder kracht* aanbrengen. De nieuwe vulstoftechnologie die in Clearfil Dc Core Plus wordt toegepast maakt het materiaal thixotroop en zorgt er ook voor dat bij het modelleren van de stomp het materiaal beter blijft staan. Deze zogenaamde ‘non-slumping formula’ staat garant voor modelleren van de opbouw zonder knoeien.  De sterkte en elasticiteit van Clearfil Dc Core Plus zijn afgestemd op de krachten waar de stompopbouw mee te maken krijgt, een minimaal risico op wortel- en stompfractuur is daardoor gegarandeerd. Clearfil Dc Core Plus kent een lange verwerkingstijd, waardoor het meestal niet nodig is tussentijds van mengtip te wisselen.

Clearfil Dc Core Plus heeft als opbouwmateriaal nog een groot voordeel: het werkt optimaal samen met Clearfil Dc Bond Plus. Het zorgt er namelijk voor dat dit adhesief ook uithardt op die plaatsen waar geen licht bij kan komen. Deze unieke tweetrapsaanpak staat garant voor een betrouwbare hechting, op basis van bewezen Clearfil technologie. Omslachtige, foutgevoelige en tijdrovende meerstapsprocedures zijn hierdoor verleden tijd. Maak met  Clearfil Dc Core Plus een vliegende start voor een perfecte stompopbouw. 

Clearfil Dc Core Plus is verkrijgbaar in de kleuren dentine en wit. Bestel Clearfil DC Core Plus bij uw dental depot, er is onder andere een aantrekkelijke combinatieverpakking met Clearfil  S3 Bond Plus beschikbaar.

Voor meer informatie neem contact op via info@kuraraydental.nl en telefonisch via 0255 523 701.
*t.o.v. CLEARFILTM DC CORE AUTOMIX

                        

           

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl