Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd voor de IDS 2013

"High-end oplossingen in de dagelijkse praktijk van tandtechnici" is de naam van de actuele spannende patiëntcase, die weer een uitdaging voor de deelnemers vormt.

30 juli 2012 - Het is weer zover: de IDS 2013 in Keulen en dus een nieuwe Candulor KunstZahnWerk-wedstrijd staan voor de deur! 

Gezocht wordt naar moderne, niet alledaagse werkstukken. De deelnemers hebben de opdracht een totale reconstructie met een slijmvliesgedragen totale bovenkaakprothese en een beperkt verwijderbare onderkaakprothese met vier CAMLOG-implantaten te maken. Alle werkstukken moeten volgens de Gerber-opstelmethode en met de gratis beschikbaar gestelde materialen worden gemaakt.

Na de bindende aanmelding stuurt Candulor de gedetailleerde gegevens over de complete patiëntcasus, die de oplossing van de opdracht vergemakkelijkt, en de passende gipsmodellen en prothese-gebitselementen (Composite NFC). Implantaatdelen van de firma CAMLOG maken ook deel uit van het pakket.

De kant-en-klare prothesen moeten uitsluitend in Candulor Artikulator of Condylator worden gemaakt. Een onafhankelijke jury bestaande uit prothesespecialisten en mensen uit de praktijk, beoordeelt de ingestuurde werkstukken. De prijsuitreiking vindt op vrijdag 15 maart 2013 naar aanleiding van de Candulor-persconferentie tijdens de IDS in Keulen plaats.

Ook de beste documentaties worden beloond; het is dus zeker de moeite waarde om het werkstuk aanvullend te documenteren! Deze worden in diverse vaktijdschriften gepubliceerd. Alle werkstukken worden tijdens de IDS 2013 in Keulen direct in de Candulor-beursstand tentoongesteld. 

Prijzen
1. Prijs: Check ter waarde van € 1.500,-
2. Prijs: Check ter waarde van € 1.000,-
3. Prijs: Check ter waarde van € 500,-

Daarnaast worden de beste documentaties beloond en vele andere niet-geldelijke prijzen uitgereikt.

Aanmelding
Voor deelname moet u zich uiterlijk op 28 oktober 2012 aanmelden.

Het aanmeldingsformulier vindt u op internet op www.kunstzahnwerk.com of u kunt het telefonisch op nummer +49 7731 797 83-0 direct bij de Candulor Dental GmbH, Am Riederngraben 6, D-78239 Rielasingen-Worblingen opvragen.

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 166
maart/april 2022
In dit nummer


In dit nummer onder meer aandacht voor een neiuwe visie op keramisch layeren, IPS e.max ZirCad Prime Esthetic, ontbreken gevaarlijke stoffen in RI&E wordt meteen beboet door Arbeidsisnpectie, Voordelen eigen CAO voor leden Branchevereniging Tandtechniek, Wat is de beste keus in geval van arbeidsongeschiktheid ondernemer: brood- of crowdsurancefonds of AOV 'oude stijl'?, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in april 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl