BioComp Rally 2014

biocomp rallylogo

27 mei 2014 - Zaterdag 14 juni gaat de 3e editie van de BioComp Rally van start! Tijdens de Rally worden passie voor auto’s met een schitterende omgeving gecombineerd. Deze rally is een prachtige gelegenheid om in uw mooiste klassieker (tot en met 1979), cabrio of sportauto door het heuvelachtige Limburg te rijden. Wel of geen directe relatie van BioComp, u bent van harte welkom om deze dag met collega’s uit de tandheelkunde, kaakchirurgie of tandtechniek te delen. 

Er zijn twee prachtige routes door Midden-Limburg en het heuvelachtige Belgische Limburg uitgezet. Één route is voor de ervaren rallyrijder en de andere voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen. In beide routes zijn niet-geasfalteerde wegen opgenomen. Aan u de keuze voor de Sport- of de Tourklasse. 

Bij deze rally doet het aantal pk’s of het acceleratievermogen van uw auto er niet toe. Want niet de snelste, maar de slimste combinatie van rijder en navigator wordt beloond. De uitdaging is om de meest ideale route zo nauwkeurig mogelijk op tijd te rijden volgens de instructies in het routeboek. 

De dag start met een ontvangst tussen 08.30 uur en 09.00 uur in Linne. Rond 17.00 uur worden de eerste deelnemers terugverwacht. Tijdens de barbecue zullen de prijzen bekend gemaakt worden.  

Aanmelden en meer informatie op www.biocomp.eu. 

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl