BioComp Rally 2011

biocomp rallylogo

7 maart 2011 - Liefhebbers van klassieke en/of sportauto’s kunnen hun hart ophalen op zaterdag 18 juni. BioComp organiseert voor de tweede keer een uitdagende rally, ditmaal door de prachtige omgeving van de Gooi en Vechtstreek. BioComp nodigt iedereen uit in de tandheelkunde, kaakchirurgie of tandtechniek van harte uit om deel te nemen aan deze rally, ongeacht of u wel of geen relatie bent van BioComp. U heeftde mogelijkheid om samen met een vakgenoot of collega zich in te schrijven.

De Gooi- en Vechtstreek kenmerkt zich door authentieke plaatsjes als Muiden, Loenen en Naarden Vesting, bossen en natuurlijk de schitterende Vecht. U rijdt een uitdagende en afwisselende route door verschillende soorten natuur en leuke weggetjes. Onderweg zijn pauzemomenten waarop u even kunt ontspannen en kunt genieten van een hapje en drankje én natuurlijk uw ervaringen kunt uitwisselen.

De uitdaging is om de route zo nauwkeurig mogelijk op tijd te rijden volgens de instructies in het routeboek. Deze instructies bestaan deels uit het bolletje-pijltje principe en deels uit ingetekende kaarten. Niet de snelste maar de slimste combinatie van rijder en navigator wordt beloond. We starten de dag rond 09.30 uur met de eerste auto en sluiten de dag af met de uitslag en prijsuitreiking en een gezellige barbecue.

Begin maart zult u meer informatie over de rally en/of de inschrijving vinden op de website www.biocomp.eu. De kosten voor deelname zijn € 100,- per equipe (bestaande uit twee personen). De inschrijving is van kracht zodra wij uw betaling en volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier hebben ontvangen.

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl