Align Technology opent nieuw lokaal Amsterdams kantoor

Bedrijf achter de Invisalign Beugel

align logo 

12 januari 2022  - In het vierde kwartaal van afgelopen jaar opende Michael de Gouw, General Manager Benelux bij Align Technology, aan de Herikerbergweg te Amsterdam het nieuwe lokale kantoor van Align Technology. De opening gebeurde in het bijzijn van de vijftienjarige Puck, de tweemiljoenste patiënte met de Invisalign behandeling in de regio EMEA. De nieuwe lokale vestiging combineert een kantoorruimte met een modern opleidingscentrum waar orthodontisten en tandartsen vanuit de hele Benelux regio terecht kunnen om educatie en training te volgen over de Invisalign behandeling, de meest geavanceerde clear aligner ter wereld. Ook is er een compleet functionele dentale ruimte waar onder andere met de nieuwste intraorale scanner iTero Element Mobile Plus Series geoefend kan worden. Met deze nieuwe kantoorruimte kan Align zich nog beter toeleggen op de ondersteuning en ontwikkeling van de dentale zorgverleners binnen de Benelux regio.

opening align

Align Technology laat met dit kantoor de toewijding zien om de digitale dentale transformatie in de Benelux te begeleiden, welke sinds de COVID pandemie in een stroomversnelling terecht is gekomen. Dankzij een hypermodern camerasysteem kunnen alle hoeken van de opleidingsruimte uitgelicht worden. Dit maakt het mogelijk om demonstraties te geven, waarbij toeschouwers tegelijkertijd in een groter aantal – en ook op afstand – geïnstrueerd kunnen worden over het hanteren van de apparatuur. Deze apparatuur kwam meteen goed tot haar recht tijdens de kantooropening, waar tevens op dezelfde dag het ‘Benelux Invisalign Forum’ werd georganiseerd – een educatieve dag voor Invisalign behandelaars waarin zij meer informatie verkregen over het succesvol behandelen van tieners, complexe casuistiek en de voordelen van het partnerschap met Align Technology voor de efficientievoering in de praktijk.

De Gouw, General Manager Benelux, over de nieuwe vestiging: “Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe kantoor, dat een fijne werkplek biedt aan onze medewerkers en tevens over alle voorzieningen beschikt om training te kunnen geven aan zorgprofessionals binnen de tandheelkunde. Hen begeleiden en ondersteunen we bij het optimaal gebruik kunnen maken van onze producten om zodoende de patiënt te kunnen voorzien van een prachtige glimlach.”

 
Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 168
september 2022
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor Monolitische restauraties van zirkoniumoxide; zó worden optimale resultaten bereikt, de Dental Expo 2022 komt eraan (eindelijk!), het dossier Reverse Charge facturen, verplicht btw-aangifte doen en betalen, de IVT Bob Tolmeijer Award en de geslaagdenlijst van de IVT-opleiding Tandtechniek aan de DHTA, de Dentale Agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2022.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl