Ivoclar Vivadent op IDS in Keulen met laatste innovaties

Preview IDS

ivoclar_logo

4 februari 2015 - Ontdek een wereld van innovaties! Onder dit motto nodigt Ivoclar Vivadent alle bezoekers uit voor een informatieve toer in de wereld van de tandheelkunde en technologie van morgen. Het bedrijf zal de nieuwste innovaties presenteren in de 3 productcategorieën ‘’Directe Vulmaterialen’’, ‘’Vaste Prothetiek’’ en ‘’Uitneembare Prothetiek’’. Het bezoeken van de stand is een belevenis.

 ivoclar vivadent op IDS

Innovatie betekent niet alleen het ontwikkelen en aanbieden van producten, die zijn gebaseerd op de meest recentelijke wetenschappelijke resultaten en technische ontwikkelingen, maar is ook zeker gericht op het aanbieden van complete systemen waarvan elk component complementeert aan de ander. Prioriteit is altijd om de gebruiker een compleet systeem aan te bieden, dat efficiënt werken mogelijk maakt en klanttevredenheid biedt voor eersteklas-hoogwaardige resultaten.

Innovaties zijn essentieel voor tandheelkundige materialen, technologie en apparaten. Bijblijven met de ontwikkelingen en identificeren van nieuwe trends is van groot belang en een must. Daarom is Ivoclar Vivadent bezig met nieuwe productontwikkelingen en tegelijkertijd ook gefocust op het door ontwikkelen van de bestaande productportfolio en diens successen. Op het gebied van directe vulmaterialen ligt de focus op de composieten van de Tetric Evo productlijn, die een boost geeft vanwege haar succes en 10-jarig track record.

De bezoekers kunnen nieuwe producten verwachten, die complementair zijn aan het bestaande portfolio op een innovatieve manier. Op het gebied van vaste prothetiek, speelt volledig keramiek een centrale rol, als resultaat van de IPS e.max Press Multi rohling, die in de herfst van 2014 werd gelanceerd. Daarnaast, zal de nieuwe hoogwaardige tandenlijn de IDS bezoeker, die geïnteresseerd is in uitneembare prothetiek ook zeker bevallen. Bovendien, is het portfolio van pers- en keramiekovens uitgebreid met een nieuw hightech product.

Tijdens alle (vijf) expositie dagen, is er een ‘’podium programma’’ op de stand, inclusief korte lezingen en live demonstraties door welbekende experts. In het kort: De Ivoclar Vivadent stand is zeker uw bezoek waard!

ids logo

Ivoclar Vivadent op IDS 2015: Hal 11.3 Stand A20-C39

 

 

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 177
januari/februari 2024
In dit nummer

 

Verspreiding in februari 2024.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl