Anthos behandeleenheden en sterilisatoren

Nu exclusief verkrijgbaar bij Henry Schein Dental

henry schein logo

9 mei 2014  - Tijdens het jaarlijkse recentelijk afgelopen Dental Event van Henry Schein Dental presenteerde de firma voor de eerste keer de hoogwaardige productlijn van Anthos. Anthos is een in Imola (Italië) gevestigd bedrijf dat sinds 1947 is gespecialiseerd in tandheelkundige behandelunits. Anthos is actief in meer dan 90 landen en behoort tot de top-3 fabrikanten van tandheelkundige behandelunits. In de loop der jaren heeft Anthos zich ontwikkeld tot marktleider in Europa en is zij één van de meest succesvolle bedrijven van de Italiaanse industrie.

Anthos beschikt over uiterst moderne en efficiënte productiefaciliteiten binnen de tandheelkundige branche. Het bedrijf ontving hiervoor de afgelopen jaren tweemaal een internationale erkenning. Door continu onderzoek, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium, keramiek en SMC (Sheet Moulding Compound) en de in-huis fabricage van elektronica blijft de onderneming de verwachtingen overtreffen.

anthos henry schein


‘Henry Schein Dental vindt het belangrijk om haar klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Dit betekent dat wij als full service aanbieder onze klanten adviseren in de keuzes waar zij voor staan m.b.t. hun praktijkvoering en daarbij de verbruiksmaterialen, apparatuur en service leveren die inspelen op hun behoeften, alsmede de juiste financiering van deze producten. Daarom zijn wij erg verheugd om de moderne en kwalitatief hoogwaardige productlijn van Anthos toe te voegen aan het assortiment van Henry Schein Dental’ aldus Cees Balder, Managing Director van Henry Schein Dental in Nederland.

Henry Schein Dental biedt de volgende Anthos behandeleenhedenin Nederland aan:

Anthos A3+: De Anthos A3+ is geschikt voor de tandarts en mondhygiëniste die een betrouwbare behandelunit zoekt tegen een aantrekkelijke prijs. De behandelunit is voorzien van alle benodigde essentiële basisfuncties. Leverbaar als tablet en als zweepmodel. Ook leverbaar als linkshandige versie.

Anthos A5: De Anthos A5 onderscheid zich door zijn variëteit en veelzijdigheid in samenstelling. Een hygiënesysteem dat geheel voldoet aan de internationale standaard is geïntegreerd. Een breed pakket aan toebehoren, nieuwe speciaal ontwikkelde bekleding en high-tech multimedia-oplossingen zorgen ervoor dat de behandelaar zijn werkomgeving geheel kan afstemmen op zijn behoeften. Deze behandeleenheid is leverbaar in een tablet, zweep of een cartmodel. De Anthos A5 Cart is ook als solo behandelunit leverbaar. Zij heeft een uitermate slim vormgegeven instrumentenhouder voor optimale positionering van de instrumenten zonder dat men in de naastgelegen instrumenten grijpt. De cart is in hoogte regelbaar en standaard voorzien van trayhouder.

Anthos A7+: De Anthos A7+ is een uiterst complete behandelunit met schitterend vormgegeven watereenheid. De digitale techniek waarmee deze Anthos A7+ is uitgerust maakt het mogelijk de unit nu of in toekomst verder uit te breiden met vele handige opties. De A7+ is leverbaar als tablet of zweepmodel.

Anthos R7: De nieuwe Anthos R7 is speciaal ontwikkeld door het Anthos Research & Development Centre. De R7 is door middel van het QuickSwitch-systeem in een handomdraai van een rechtshandig behandelconcept om te bouwen naar een linkshandig. De behandelstoel is standaard voorzien van een pneumatische hoofdsteun met 3-assenverstelling. Er is keuze uit een zweep of tabletuitvoering met een uitgebreide keus aan opties zodat het concept naar uw eigen persoonlijke wensen en budget kan worden aangepast.

Anthos Venus Plus OP lamp - draadloos voetpedaal: Met de Anthos Venus Plus OP lamp, de gebruiker heeft alles perfect onder controle en nog meer vrijheid met het draadloos voetpedaal. Alle functies kunnen gecheckt worden via het nieuwe TFT display op de unit. Het voetpedaal is beschikbaar in drie verschillende versies.

Krachtige Venus LED OP-lamp: Venus LED is de nieuwste LED OP-lamp met een dubbele reflector. De kracht van deze lamp kan via een infraroodsensor (optioneel) ingesteld worden van 6.000 tot maar liefst 50.000 Lux.

 

 

Terug naar home

Share |
Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 151
september 2019
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor tandtechnisch vervaardigde non-prepveneers voor corrigeren afwijkende stand van een gebitselement, steeksproefsgewijze bedrijfsbezoeken Inspectie SZW, IVT Bob Tolmeijer Award 2019 en de IVT-geslaagdenlijst, diploma-uitreiking 30e groep Klinisch Prothese Technici, de dentale agenda van het Kwaliteitsregister Tandtechniek en meer. 

Verspreiding in september 2019.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl